RAMMSTEIN odhalili zákulisie natáčania klipu Ausländer. Novinky hlásia aj CULT OF LUNA a STERCORE

RAMMSTEIN zverejnili zábery z natáčania videoklipu. CULT OF LUNA zas krátky film. STERCORE s novým klipom. Novinky hlásia aj ďalšie slovenské skupiny THE KARNSTEINS a CUTTING EDGE.

RAMMSTEIN

Nemecká formácia RAMMSTEIN zverejnila video mapujúce zákulisie natáčania videoklipu k songu „Ausländer“. Ten pochádza z ich aktuálnej dosky, ktorá vyšla v máji tohto toka.

Post metalisti CULT OF LUNA vypustili do sveta krátky film „A Dawn to Fear“. „Príbeh pre krátky film „A Dawn to Fear“ bol napísaný ako súvislý príbeh, ktorý sa rozprestieral do dvoch piesní „Lay Your Head to Rest“ a „The Silent Man“. Kvôli tvrdej práci niekoľkých ľudí si zaslúži byť videný v jeho zamýšľanej podobe. Preto som nadšený, že je konečne k dispozícii ako 18 minútový kus, ktorý bol napísaný,“ uvádza v tlačovej správe gitarista a spevák Johannes Persson.

Domáci deathcoristi STERCORE zverejnili nový a veruže veľmi vydarený videoklip k songu „Parallax“ z čerstvej radovky „Indifference“.

Slovenská horror punková kapela THE KARNSTEINS (pôvodne slovensko-talianska) po roku práve vydáva u Mars Group nový album. Novinka dostala názov „Rot As Fast asi t Gets!“, nahrávala sa v štúdiu Shaark v Bzenci. Album obsahuje 18 rýchlych, melodických, agresívnych, ale veselých skladieb, ktoré sú primárne náladou horror punkové. Fanúšikovia však na albume nájdu aj thrash metalové, crust, hard core, gothic rockové, D-beat a psychobilly vplyvy. V skladbe „Necromeo & Dead Julliet“ hosťuje aj známa bratislavská hard rocková speváčka Jane Razor. O obal sa opäť postaral legendárny ilustrátor komiksov a sci-fi horror literatúry, Juraj Maxon. Skupina natočila aj videoklip ku piesni „Flash of My Deadly Blade“, ktorý nájdete nižšie.

Bratislavská metalová kapela CUTTING EDGE vydala debutový album „Of Mind Decay“, na podporu ktorého nahrala klip ku piesni „Into the Bleak“. Kapelu založili portugalský bubeník Isidro Paixao spolu s gitaristom Martinom Javorekom. Zostavu čoskoro doplnili spevák Matej Sadloň a basgitarista Juraj Šima-Juríček. Kapela čerpá inšpiráciu od rockových, metalových, grungeových ale aj sludgeových kapiel 90. rokov, nebráni sa však ani moderným vplyvom.