INFO O NOVÝCH ALBUMOCH MOTÖRHEAD, ENTOMBED A HAIL OF BULLETS

MOTÖRHEAD zverejnili artwork nového albumu. ENTOMBED a HAIL OF BULLETS vydajú nové albumy. MATT RAIN zverejnil teaser k novému EP.
MOTÖRHEAD vypustia 21. októbra do sveta ďalší štúdiový album, ktorý nazvali  „Aftershock“. Na novinke, ktorej artwork nájdete pod dnešnými novinkami, sa bude nachádzať 14 skladieb.

Švédi ENTOMBED zmenili vydavateľstvo a podpisom zmluvy s Century Media Records prešli pod ich ochranné krídla, kde aj vydajú svoj nový a zároveň jubilejný desiaty štúdiový album „Back To The Front“, ktorý by mal vyjsť 29.októbra. Nový album bol nahrávaný vo švédskom štúdiu Bohus s producentom Robertom Laghim (IN FLAMES, HARDCORE SUPERSTAR). O artwork, ktorý nájdete pod novinkami, sa postaral Poliak Zbigniew Bielak (VADER, WATAIN).

Na nový album sa môžete tešiť aj v podaní kapely HAIL OF BULLETS. Ich nová doska „III: The Rommel Chronicles“ vyjde ešte počas tejto jesene.

Slovenský spevák Matej Valiska, ktorý pôsobí v skupine RAVENCLAW, zverejnil oficiálny teaser ku svojmu sólovému EP „Quarters“, ktoré vyšlo pod hlavičkou MATT RAIN. Teaser nájdete nižšie.