MÖTLEY CRÜE ohlásili reunion. ME AND THAT MAN chystajú viacero prekvapení

MÖTLEY CRÜE sú späť. ME AND THAT MAN u Napalm Records. DEATH ANGEL, STEEL PANTHER, HOLLYWOOD VAMPIRES, CRO-MAGS a POSTCARDS FROM ARKHAM s novými klipmi.

MÖTLEY CRÜE. Zdroj: Getty Images

Glam metalová formácia MÖTLEY CRÜE ohlásila reunion. Kapela odohrala posledný koncert 31. decembra 2015 po 35 rokoch strávených na pódiách. V roku 2018 doručili biografický film „The Dirt“, čo ich nečakane opäť priblížilo k sebe, k čomu dopomohol aj návrat do nahrávacieho štúdia. Podľa časopisu Rolling Stone by sa MÖTLEY CRÜE mali vydať budúci rok na americké turné s kapelami POISON a DEF LEPPARD.

Nergalov (BEHEMOTH) blues/country/folkový projekt ME AND THAT MAN zakotvil u vydavateľstva Napalm Records. „Je potešením pracovať úplne s novým tímom ľudí na projekte, ktorý je pre mňa v mnohých ohľadoch úplne nový. V nasledujúcich mesiacoch pre vás máme niekoľko veľkých prekvapení. Za novým albumom je veľa tvrdej práce, nejaká krv a slzy. Len počkajte a uvidíte, že to stálo za to,“ napísal Nergal na svojom Instagrame.

Thrasheri DEATH ANGEL natočili nový videoklip k songu „Immortal Behated“ z aktuálnej dosky „Humanicide“.

Glam metalisti STEEL PANTHER sa hlásia o slovo s novým klipom ku skladbe „Gods of Pussy“ pochádzajúcej z aktuálnej nahrávky „Heavy Metal Rules“.

Hviezdny projekt HOLLYWOOD VAMPIRES sa prezentuje novým obrazovým materiálom k piesni „I Want My Now“ z aktuálneho albumu „Rise“.

Newyorská úderka CRO-MAGS vypustila do sveta nový videoklip k songu „No One´s Victim“ z aktuálneho EP „Don´t Give In“ vydaného v auguste tohto roka.

Česká formácia POSTCARDS FROM ARKHAM zverejnila druhý singel „Spiritual Transcendence“ z albumu „Øakvyl“. „Atmosféra podzimu je pro naši tvorbu velkou inspirací. Barevné dny s posledními paprsky léta, ale i temné a chladné noci dodávají tomuto ročnímu období jedinečné kouzlo,“ sdělila kapela. O mastering celé desky se postaral Jens Bogren/ Fascination Street Studios (OPETH, KATATONIA, DEVIN TOWNSEND) a nahrávalo se v GM Recording Studio (ADOR DORATH). – Tlačová správa