Bohatá nádielka čerstvých správ: Ozzy Osbourne, KORN, LINDEMANN, Gothoom a mnohí ďalší

OZZY OSBOURNE, MARILYN MANSON, JASTA a RUNNING WILD zverejnili nové skladby. KORN a LINDEMANN s novými klipmi. SABATON v kolaborácii s APOCALYPTICOU. Marko Hietala vydá svoj sólový album aj v anglickej verzii. Gothoom potvrdil ďalšie kapely.

Ozzy Osboune.

Legendárny OZZY OSBOURNE ponúka v relatívne krátkom čase ďalšiu ochutnávku z chystaného albumu „Ordinary Man“ v podobe piesne „Straight to Hell“. Očakávaná novinka uzrie svetlo sveta začiatkom budúceho roka vďaka vydavateľstvu Epic Records.

Kapela KORN vypustila do sveta live videoklip k songu „Cold“, pochádzajúceho z aktuálnej dosky „The Nothing“. Klip sa natáčal 13. septembra v ShowBiz Studios v Los Angeles počas release eventu.

Projekt LINDEMANN sa hlási o slovo s novým videoklipom ku skladbe „Frau & Mann“ z čerstvej štúdiovky „F&M“.

MARILYN MANSON zverejnil nový singel „The End“, pôvodne od kapely THE DOORS. Artwork singla, ktorý môžete vidieť aj vo videu, je akvarelovou maľbou od samotného Mansona.

Švédi SABATON spojili sily s APOCALYPTICOU a výsledkom tejto spolupráce je nová verzia piesne „Angels Calling“ z albumu „Attero Dominatus“ z roku 2006.

Marko Hietala (NIGHTWISH) vydá 24. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records anglickú verziu sólového albumu „Pyre of the Black Heart“. Nahrávka vyšla vo Fínsku v máji tohto roka pod názvom „Mustan Sydämen Rovio“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe klipovky „Stones“.

Festival Gothoom (23.7 – 25.7.2010) potvrdil ďalšie kapely. Medzi headlinerov festivalu budú patriť švédske legendy GRAVE. Zostavu doplnili aj kapely INTERNAL BLEEDING, SVART CROWN a CYROX.

Jamey Jasta (HATEBREED) zverejnil novú skladbu „Spilled Blood Never Dries“ v rámci sólo projektu JASTA. V spomínanej skladbe z chystaného albumu „The Lost Chapters – Volume 2“ (vychádza 13. decembra) hosťuje Kirk Windstein z kapely CROWBAR.

Nemci RUNNING WILD zverejnili novú pieseň „Ride on the Wild Side“ z EP „Crossing the Blades“, ktoré vychádza 6. decembra prostredníctvom vydavateľstva Steamhammer.