ARTWORK NOVÉHO ALBUMU BEHEMOTH BUDE OBSAHOVAŤ NERGALOVU KRV!

Artwork nového albumu BEHEMOTH bude naozaj špeciálny a jedinečný. Nergalova krv sa zmieša s maľbou! EPICA chystá nové DVD. Nový album CULT OF LUNA dostupný k vypočutiu. RHAPSODY OF FIRE prezradili názov nového albumu.
Artwork nového albumu „The Satanist“ od poľských BEHEMOTH bude obsahovať Nergalovu krv zmiešanú s maľbou ruského maliara Denisa Forkasa. Nergal chce, aby tento album obsahoval jeho DNA. Artwork bude podľa jeho slov veľmi umelecký a nebude obsahovať žiadne metalové klišé, naopak máme očakávať niečo zvláštne a veľkolepé. Ešte čo sa týka novinky je, že producent Colin Richardson bol nahradený Mattom Hydeom (SLAYER, HATEBREED, CHILDREN OF BODOM). Dôvodom boli nezhody ohľadom finálneho zvuku nahrávky. Druhý mix priniesol svoje ovocie a Nergal tvrdí, že je to najlepšie znejúci album BEHEMOTH.

EPICA, ktorá má momentálne pauzu kvôli tehotenstvu Simone Simons, poteší svojich fanúšikov vydaním nového DVD „Retrospect“, ktoré je oslavou desať ročného pôsobenia tejto kapely na scéne. Na DVD bude záznam koncertu z maďarského mesta Miškolc, kde kapelu sprevádzal sedemdesiatčlenný orchester. Skupina finišuje aj s pred-produkciou nového albumu a v októbri by mali ich kroky smerovať do štúdia.

Švédi CULT OF LUNA vydávajú 17.septembra nový štúdiový album „Vertikal II“ a vy si ho môžete celý vypočuť na tomto odkaze.

Power metalisti RHAPSODY OF FIRE vydajú 22.novembra jubilejný desiaty štúdiový album, ktorý nazvali „Dark Wings Of Steel“. Novinka vyjde ako CD formát a takisto aj ako digipack a LP, ktoré budú naviac obsahovať bonusovú skladbu.