POWERWOLF sa vracajú na Slovensko, v Bratislave vystúpia so zaujímavými hosťami

V júni zaznamenali POWERWOLF úspešný koncert v Košiciach, začiatkom decembra vystúpia v Bratislave.

POWERWOLF (Ger) – power metal
GLORYHAMMER (Gbr) – symphonic power metal
EUFORY (Sk) – heavy/power metal

Pondelok 2.12.2019, Bratislava – Refinery Gallery
Štart: 18:00, vstupné: od 29 €

POWERWOLF

POWERWOLF je power metalová skupina založená v roku 2003 Davidom Vogtom a Benjaminom Bussom, vystupujúcimi pod umeleckými menami Charles a Matthew Greywolf. Ich hudba je inšpirovaná temnou mytológiou a mihajú sa v nej Transylvánski vlkolaci a obete tu na počkanie vysávajú škaredí upíri.

Ruka v ruke s hudbou je zladené pódiové stvárnenie koncertnej scény a imidž mŕtvolne bledých muzikantov, ktorí si práve schrupli medzi kosťami svätých v krypte gotického chrámu. Doposiaľ nahrali sedem štúdiových a jeden album cover skladieb. Šťastnou sedmičkou sa javí byť ostatná nahrávka vlčieho komanda nazvaná „Sacrament of Sin“. Krivka úspechov Powerwolf má strmú vzostupnú úroveň čo objektívne signalizujú vypredané koncertné sály aktuálneho „Sacrament of Sin tour“.

Jedna zo zastávok bude mať premiéru v Bratislave 2. decembra, kde sa spolu s POWERWOLF predstaví ich špeciálny hosť – Power metalový projekt GLORYHAMMER. Skupina debutovala vo vydavateľstve Napalm v roku 2013 s albumom „Tales from the Kingdom of Fife.“ Jej zakladateľom je klávesák Christopher Bowes, známy aj z kapely ALESTORM ako sólový spevák. Nemecká edícia známeho medzinárodného magazínu Metal Hammer nominovala GLORYHAMMER dva roky po sebe (2017 a 2018) ako najlepšiu skupinu v kategórii „Up & Coming“. Na konci mája GLORYHAMMER predstavili novinku „Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex,“ ktorú v júni propagovali v úlohe headlinerov na turné po Severnej Amerike.

Časový harmonogram akcie:

Otvorenie – 18:00
EUFORY – 18:30 – 19:00
GLORYHAMMER – 19:30 – 20:30
POWERWOLF – 21:00

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa