KREATOR vydajú vo februári nový živák, vraj najlepší. Obscene Extreme sa dočkal dokumentu

KREATOR vydajú nový živák. Dokument o festivale OBSCENE EXTREME je dostupný online. DARKTIMES zverejnili novú skladbu a detaily o novom albume. LORDI s novým klipom. DELAIN prezradili dátum vydania nového albumu. SYMPHONITY sa prezentujú novým klipom.

KREATOR

Thrash metalisti KREATOR oznámili, že 14. februára im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový živák „London Apocalypticon – Live at the Roundhouse“. „Toto je vyvrcholením dlhého a epického turné na podporu albumu „Gods of Violence“ – vyše 150 koncertov, 5 kontinentov a veľa úžasných spomienok. Sme hrdí, že sa s vami podelíme o tento úžasný kúsok histórie KREATOR; tri profesionálne snímané vystúpenia s profesionálnym mixom a masteringom. To všetko bolo starostlivo prepracované, aby vznikol náš najlepší živák,“ uvádza kapela na svojom facebookovom profile. Nižšie si môžete pozrieť ukážku v podobe skladby „Satan Is Real“.

Wheelmust Production zverejnili na svojom YouTube kanáli DIY dokument o Čurbym a jeho festivale OBSCENE EXTREME s názvom „Čurby – The 20th Anniversary of Obscene Extreme“, ktorý natočili v minulom roku pri príležitosti jubilejného ročníka tohto najšialenejšieho festivalu na svete.

Fínska kapela LORDI natočila nový videoklip k songu „I Dug a Hole in the Yard for You“ z chystaného albumu „Killection“. Ten vychádza 31. januára prostredníctvom AFM Records.

Holandskej formácii DELAIN vyjde 7. februára u Napalm Records nový štúdiový album s názvom „Apocalypse & Chill“. Novinka ponúkne celkovo 13 skladieb.

Domáci black metalisti DARKTIMES vypustili do sveta novú skladbu s názvom „Ethereal Plague“ z chystaného, v poradí druhého albumu „Utter Coldness“. Ten oficiálne vychádza 22. decembra. Nahrávanie, mix a mastering mal pod palcom Martin Barla. O artwork, ktorý nájdete nižšie, sa im aj tentokrát postaral Néstor Avalos. S nahratím bicích vypomohol ako hosť bubeník Miroslav Raučina (ABORTION), keďže u DARKTIMES prebehla na tomto poste personálna výmena. Nového bubeníka kapela predstaví 21.12. na koncerte v popradskom klube Rock Fabric.

DARKTIMES – Utter Coldness

Více než tři roky po vydání poslední studiové desky „King of Persia“ představují SYMPHONITY světu zbrusu nový singl „Crimson Silk“. Skladba byla vydána spolu s videoklipem 29.listopadu 2019 pod německým vydavatelstvím Limb Music a může se pyšnit několika zajímavými hosty – Marek „Ashok“ Šmerda (CRADLE OF FILTH) nebo Herbie Langhans (AVANTASIA). – Tlačová správa