HELLOWEEN oznámili nové svetové turné – United Alive Part II., začne na Slovensku!

Spomínate si na nezabudnuteľný bratislavský koncert „Pumpkins United“ od HELLOWEEN?

Kai Hansen počas bratislavského koncertu Pumpkins United v roku 2017. Foto: Alena Červeňanská

Obrovské svetové turné, ktoré zasiahlo aj Slovensko, a na ktorom HELLOWEEN s navrátilcami z najslávnejšieho obdobia pútalo toľko pozornosti, že koncerty skupiny videlo v rokoch 2017 a 2018 viac ako 1,5 milióna fanúšikov po celom svete! A niekoľko stotisíc navyše aj na pôvodne neplánovaných koncertoch v Južnej Amerike v roku 2019.

Každý, kto bol v beznádejne vypredanej Bratislave (NTC, 26.11.2017), dodnes spomína. Fantastická a vyčerpávajúca trojhodinová šou, prierez celou tvorbou skupiny odspievaný všetkými tromi spevákmi. Dychberúce spomienky na najslávnejšiu éru a aj ďalšie skvelé roky hamburských „otcov power metalu“

Nič iné, ako to že ku kapele sa Michael Kiske a Kai Hansen pridali nastálo, sa už nemohlo udiať. Z toho logicky vyplývajúce urovnanie vzťahov a vrátenie vnútornej chémie skupiny, plynule prešlo do písania nových skladieb. HELLOWEEN nahrávajú nový album.

Ak tomu ešte stále niekto nemôže uveriť, tak v lete 2020 vyjde nový album so všetkými žijúcimi pôvodnými hudobníkmi formácie a na to nadviaže ďalšie gigantické svetové turné 2020/2021!

Čo to znamená pre Slovensko? Skupina sa ku svojim verným fanúšikom vráti a to megakoncertom, ktorý bude zároveň znamenať obrovskú poctu slovenským priaznivcom kapely vo forme začiatku svetového práve turné v našej krajine!

Banner ku koncertu

Dátum 26.september 2020 si zapamätá každý fanúšik ťažkého kovu. Všetko to odštartuje koncert v strede Slovenska – na zvolenskom zimnom štadióne.

Pripravte sa na dokonale zvládnutú kombináciu ešte viac vyšperkovaného koncertu, obrovskej scény, výbušného mixu najznámejších skladieb skupiny s prímesou niekoľkých noviniek!

Nezabúdajme však, že aj zvolenský „zimák“ nemá neobmedzenú kapacitu a obrie pódium uberie z priestoru, takže sa treba zariadiť s nákupom vstupenky podľa toho. Kapacitne je to vo Zvolene síce lepšie ako v NTC alebo dokonca v Inchebe, ale je to „len“ plus niekoľko sto miest navyše. A keďže bratislavský koncert bol beznádejne vypredaný mesiac dopredu, postrážte si nákup v sieti Ticketportal alebo priamo na info@profievent.sk. Vianočné ceny budú platné do 1.1.2020 alebo do vypredania prvej várky vstupeniek – 1000 ks dokopy do všetkých sektorov. Začíname na cene 29 €

Oznámenie koncertu : 5.12.2019 o 10:00, štart predpredaja vstupeniek: 9.12.2019 o 10:00 hod.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa