SLIPKNOT nahrali nový klip, MASTODON chcú v roku 2020 vydať nový album, MASSACRE s novou zostavou

SLIPKNOT s novým klipom. Nový MASTODON zrejme budúci rok. MASSACRE s novou zostavou chystajú nový album. MORTIIS vydajú nový album.

SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT natočila nový videoklip ku skladbe „Nero Forte“ z aktuálnej štúdiovky „We Are Not Your Kind“. Klip sa natáčal koncom októbra. Ako to už býva zvykom u tejto formácii, o réžiu sa opäť postaral perkusionista Shawn Crahan. Výsledok si môžete pozrieť pod touto správou.

Američania MASTODON by mali v budúcom roku vydať nasledovníka zatiaľ poslednej nahrávky „Emperor of Sand“ z roku 2017. „Mojou najväčšou nádejou do roku 2020 je udržať svoj život pohromade a pokúsiť sa zabrániť mentálnemu kolapsu a pokračovať v písaní a nahrávaní. V najbližších mesiacoch chcem napísať album MASTODON, ktorý pravdepodobne vyjde počas budúceho roka,“ vyjadril sa bubeník Brann Dailor pre magazín Rolling Stone.

Death metalisti MASSACRE sa hlásia o slovo s novou zostavou, ktorú tvoria: gitarista Taylor Nordberg, bubeník Jeramie Kling a navrátilci z pôvodnej zostavy Mike Borders na base a Kam Lee na poste vokalistu. Kapela zároveň začala pracovať na novom albume, ktorý vyjde v priebehu budúceho roka.

Industriálnej formácii MORTIIS vyjde 24. januára u Omnipresence Production/Dead Seed Productions nový album s názvom „Spirit of Rebellion“. Nižšie nájdete aj ukážku skladby „A Dark Horizon“ podporenej aj videoklipom.