Ďalšia koncertná lahôdka v roku 2020. KORN a GOJIRA v Bratislave, koncert je už z polovice vypredaný

V posledný májový deň čaká slovenských fanúšikov ďalšia lahôdka v podaní organizátorov z Pro Music.

KORN (Usa) – metal
GOJIRA (Fra) – progressive death metal

Nedeľa 31.5.2019, Bratislava – AXA Aréna NTC

KORN

Nedeľa 31. mája 2020 sa v bratislavskej AXA aréne NTC predstaví súčasná metalová špička. Turné na podporu nového albumu skupiny Korn s názvom “The Nothing” zavíta aj ku nám a privezú so sebou death-metalovú senzáciu z Francúzska. Viac ako polovica lístkov na koncert sa už predala! Zostávajúce lístky si môžete kúpiť v sieti Ticketlive.

Album „The Nothing“ vyšiel v septembri a je považovaný za najsilnejší album kapely za posledných 10 rokov. Žiaľ, poznačila ho smrť manželky a matky detí frontmana, Jonathana Davisa (viac informácií TU). Deven Davis zomrela pred rokom v auguste na neúmyselné predávkovanie kombináciou drog a liekov. Niekoľko rokov predtým bojovala s psychickými problémami (viac informácií TU).

KORN patria k najpopulárnejším metalovým zoskupeniam na svete. Skupina bola založená v roku 1993. Kombináciou metalu, hip-hopu, elektroniky a folku definovali úplne nový žáner a predali doteraz až 40 miliónov albumov. Ich koncerty patria k tomu najlepšiemu na svetovej koncertnej scéne.

GOJIRA je francúzska progressive death metalová kapela známa tematickými textami týkajúcimi sa životného prostredia. Vydali 6 štúdiových albumov a 3 koncertné DVD. Francúzi boli nominovaní na ocenenie Grammy za najlepší rockový album „Magma“ a najlepší metalový počin za ich singel „Silvera“.

FB Event

Banner ku bratislavskému koncertu.

Tlačová správa