SABATON natáčali nový klip na Sahare. Novinky hlásia aj SEPULTURA, ME AND THAT MEN či DEICIDE

SABATON s novým klipom. SEPULTURA a ME AND THAT MAN zverejnili nové skladby. DEICIDE nahrali nový cover. HATEBREED a FINNTROLL chystajú nové albumy. ENTHRONED natočili nový videoklip.

SABATON

Švédi SABATON zverejnili nový videoklip ku skladbe „Seven Pillars of Wisdom“, ktorý natáčali na Saharskej púšti. Spomínaná pieseň pochádza z ich aktuálnej nahrávky „The Great War“.

Brazílska SEPULTURA vypustila do sveta novú skladbu s názvom „Last Time“ z chystanej dosky „Quadra“. Tá uzrie svetlo sveta 7. februára vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Nergalov (BEHEMOTH) bluesový projekt ME AND THAT MAN sa hlási o slovo s novým singlom „Burning Churches“, v ktorom hosťuje Mat McNerney. Novinka je podporená aj animovaným videoklipom. „Keby mi niekto povedal, že jedného dňa vydám vianočnú pieseň, tak by som vybuchol od smiechu. No peklo zamrzlo a ja vám predstavujem „Burning Churches“. Tentokrát som sa spojil s Matom McNerneym (BEASTMILK, GRAVE PLEASURES, DHG, HEXVESSEL). Urobte si pohodlie okolo vianočného stromčeka, zapáľte oheň a vezmite si drink,“ uvádza Nergal v tlačovej správe.

Deatheri DEICIDE nahrali s hosťujúcim gitaristom Robom Barrettom (CANNIBAL CORPSE) novú cover skladbu „Inside My Head“ od punkových veteránov DAYGLO ABORTIONS. Skladba pochádza z tribute albumu „F.T.W. If It Can’t Take a Joke: A Tribute to Dayglo Abortions“.

Hardcoristi HATEBREED doručia v máji budúceho roka nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „The Concrete Confessional“ z roku 2016. A v decembri 2020 by mal vokalista Jamey Jasta vydať ďalšiu nahrávku so svojím projektom JASTA.

Folkáči FINNTROLL oznámili, že 14. augusta im prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records vyjde nový a zatiaľ nepomenovaný album.

Black metalisti ENTHRONED natočili nový obrazový materiál k songu „Aghoria“ z aktuálneho albumu „Cold Black Suns“.