Ozzy nahral očakávaný videoklip. Novinky hlásia aj KVELERTAK, OBSCURA či APRIL WEEPS

OZZY OSBOURNE s novým klipom. KVELERTAK zverejnili novú skladbu. OBSCURA pracuje na nových skladbách. Z APRIL WEEPS odišiel gitarista, ktorý v kapele pôsobil od jej začiatkov. CROWBAR sú v štúdiu.

Ozzy Osbourne. Zdroj: Loudwire

Legendárny OZZY OSBOURNE sa prezentuje novým videoklipom k piesni „Straight to Hell“ z očakávanej radovky „Ordinary Man“. Tá vyjde v priebehu tohto roka prostredníctvom vydavateľstva Epic Records.

Nórska formácia KVELERTAK zverejnila novú skladbu s názvom „Crack of Doom“ s hosťujúcim Troyom Sandersom z kapely MASTODON. Pieseň pochádza z chystanej nahrávky „Splid“, ktorá uzrie svetlo sveta 14. februára vďaka vydavateľstvu Rise Records.

Technickí death metalisti OBSCURA sú v procese písania nových skladieb, pričom v lete by mali vstúpiť do nahrávacieho štúdia.

Zmenu v zostave hlási slovenská kapela APRIL WEEPS, ktorá si v lete zahrala na gigantickom Wackene. Z kapely sa rozhodol odísť gitarista Dexter, ktorý pôsobil v skupine od jej začiatkov. „Priatelia, síce by sme boli radi, aby náš prvý post v novom roku mal príjemnejší charakter, žiaľ tentokrát nám to nevyjde a musíme sa s vami podeliť o smutnú správu. Nás dlhoročný gitarista Dex sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v našej kapele. Dex pôsobil v APRIL WEEPS už od jej začiatkov a spoločne sme toho naozaj veľa preskákali. Jeho gitary tvoria silné jadro našej hudby už od debutového albumu. Veľmi nás mrzí, že nás nebudú do budúcnosti viac sprevádzať. Žiaľ, aj takéto rozhodnutia sú súčasťou fungovania v kapele a plne ich rešpektujeme. Týmto sa chceme veľmi pekne poďakovať Dexovi za jeho nespochybniteľný a veľký vklad do kapely, spoluprácu či už osobného alebo hudobného charakteru, a do budúcna mu želáme veľa úspechov!,“ vyjadrila sa kapelu k tomuto odchodu na svojom facebooku.

Kapela CROWBAR sa v týchto dňoch nachádza v štúdiu, kde pracuje na nástupcovi ich zatiaľ posledného albumu „The Serpent Only Lies“ z roku 2016. Termín vydania zatiaľ nie je známy.