Ozzy zverejnil artwork nového cd a pieseň s Eltonom Johnom. Novinky aj od STEEL PANTHER či ARMORED SAINT

OZZY OSBOURNE zverejnil artwork nového albumu a titulnú pieseň. ARMORED SAINT v štúdiu. STEEL PANTHER s novým klipom. Novinky hlásia aj slovenské kapely DEHYDRATED a GODNOISE. THE AMITY AFFLICTION vydajú nový album.

Ozzy Osbourne. Zdroj: loudwire.com

OZZY OSBOURNE vypustil do sveta artwork nového albumu „Ordinary Man“. Novinka by mohla uzrieť svetlo sveta už vo februári prostredníctvom vydavateľstva Epic Records. Album sa nahrával v Los Angeles s producentom Andrew Wattom (gitara), Duffom McKaganom (GUNS N´ROSES) na basgitare a Chadom Smithom (RED HOT CHILI PEPPERS) na bicích. Zaujímavosťou je, že proces tvorby a následné nahrávanie zabralo iba štyri dni. Okrem toho Ozzy zverejnil aj titulnú pieseň z nového albumu, v ktorej hosťuje Elton John.

OZZY OSBOURNE – Ordinary Man

Glam metalisti STEEL PANTHER sa prezentujú novým videoklipom k titulnej piesni z aktuálnej štúdiovky „Heavy Metal Rules“.

Kapela ARMORED SAINT sa nachádza v nahrávacom štúdiu, kde pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Novinka by mala vyjsť v tomto roku u Metal Blade Records.

Death metalové kombo DEHYDRATED, ktoré je vďaka neodškriepiteľnému statusu kultu slovenskej scény postavené do prvej línie, sa pred koncom roka 2019 predstavilo vďaka dvoj skladbovému EP. Zámerom partie okolo zakladajúceho člena Braňa Juráka bolo ukázať, že samotný sound kapely sa ustálil v polohe štádia posledného požierajúceho mäsa z kostí uväznených v zemi šesť stôp pod jej povrchom. Posledná skladba návratového albumu „Resurrection“ a síce cover „Dawn Of Eternity“ od legendárnej death metalovej smečky MASSACRE otvorila dvere pre spoluprácu s growlerom Kamom Lee, ktorý na nové EP pomohol naspievať jeden zo songov. „…And Death Shall Have No Dominion“ sa tak stal v limitovanom náklade 300 kusov prakticky okamžite kultovým vydaním zabaleným do singlovej krabičky. V súčasnosti sú v štádiu prípravy triká a mikiny s aktuálnym motívom a tiež špeciálny balík. MCD vyšlo vo fyzickom formáte singlového CD a v plnohodnotnej digitálnej platforme. Viac sa dozviete čoskoro. – Tlačová správa

Pätnásť rokov na scéne oslavuje topoľčianska hc úderka GODNOISE. Špinavé HC riffy chalani uložili na pásku po štvrtýkrát. Torzám hýbajúcim sa v zvislom smere nastreľujú do mozgových závitov hroty spievané v domácom slovenskom jazyku. Nový album je podporený celou radou merchu a tiež priebežnými koncertami kapely. Album „Hardgodnisecore“ predstavuje 11 žánrovo typických, nasraných vecí a oficiálny dátum jeho vydania nielen v digitálnej, ale aj fyzickej platforme je stanovený na 14.2.2020, kedy banda odštartuje plnohodnotné promo. Podporu pre jeho vydanie kapele prisľúbili Slovak Metal Army. – Tlačová správa

Metalcoristi THE AMITY AFFLICTION oznámili, že 21. februára im u vydavateľstva Pure Noise Records vyjde nový album s názvom „Everyone Loves You…Once You Leave Them“. Nižšie nájdete prvú ochutnávku v podobe skladby „Soak Me In Bleach“, podporenú aj obrazovým materiálom.