Na konci marca vyjde druhý album ME AND THAT MEN. MY DYING BRIDE a LINDEMANN s novými klipmi

ME AND THAT MAN zverejnili detaily o novom albume. MY DYING BRIDE a LINDEMANN s novými klipmi. GOTTHARD vydajú nový album. SONS OF APOLLO s novým klipom. Glenn Danzig vydá album coverov. Mark Morton zas nové EP.

ME AND THAT MAN

Bluesový projekt ME AND THAT MAN vydá 27. marca u Napalm Records v poradí druhú štúdiovku nazvanú „New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1“. Novinka ponúkne 11 skladieb a veľký počet hostí, z ktorých môžeme napríklad spomenúť Ihsahna, Coreyho Taylora či Matta Heafyho. Pod správou nájdete v poradí tretí singel s názvom „Surrender“ s hosťami Andersom Landeliusom (DEAD SOUL) a Robom Caggianom (VOLBEAT).

Doom metalisti MY DYING BRIDE natočili nový videoklip k piesni „Your Broken Shore“ z chystanej nahrávky „Ghost of Orion“. Vydanie je naplánované na 6. marca prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Projekt LINDEMANN vypustil do sveta druhý videoklip ku skladbe „Ach so gern“. Tentokrát ide o jednozáberový snímok. Spomínaná pieseň pochádza z aktuálnej štúdiovky „F&M“.

Švajčiarskej formácii GOTTHARD vyjde 13. marca u Nuclear Blast Records nový štúdiový album s názvom „#13“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe klipovky „Missteria“.

Kapela SONS OF APOLLO nahrala nový videoklip k piesni „Desolate July“ z dosky „MMXX“ (vychádza 17. januára u InsideOut Music/Sony). Skladba je venovaná ich priateľovi Davidovi Zablidowskemu, ktorý zomrel v roku 2017 pri dopravnej nehode kapely ADRENALINE MOB.

Glenn Danzig (MISFITS) vydá v apríli album „Danzig Sings Elvis“ zahrňujúci cover skladby od Elvisa Presleyho.

Gitarista Mark Morton (LAMB OF GOD) zverejnil novú skladbu „All I Had to Lose“ s hosťujúcim Markom Moralesom. Pieseň pochádza z akustického, päťskladbového EP „Ether“, ktoré má dátum vydania stanovený na 17. januára prostredníctvom Rise Records/BMG.