Američanom SIX FEET UNDER sa v našich končinách páči. V apríli mieria na Slovensko!

Legendárny chroptič Chris Barnes príde po Veľkej noci so svojou družinou SIX FEET UNDER zničiť bratislavský Majestic.

SIX FEET UNDER (USA) – death metal/death n roll
BLOODRIDE (FIN) – death/thrash metal
SCARS (NOR) – heavy metal
GRIMAZE (BGR) – groove/death metal
EXANIMATE (USA) – deathcore

Streda 15.4.2020, Bratislava – Majestic Music Club
Štart: 18:30, vstupné: 25 € (predpredaj MaxiTicket) / 30 € (na mieste)

SIX FEET UNDER

Agentúra Randal Agency prinesie v apríli na Slovensko legendárnu formáciu SIX FEET UNDER. Ústrednou postavou týchto rezníkov je svojský dredatý frontman Chris Barnes, ktorý založil kapelu po svojom odchode z CANNIBAL CORPSE v roku 1993. Hneď ich debutový album „Haunted“ (1995) sa stal kultovou nahrávkou.

Za ďalší veľký a doteraz uznávaný míľnik v ich kariére sa dá považovať aj album „Graveyard Classics“ z roku 2000, na ktorom svojsky prerobili známe piesne od Scorpions, Savatage, Exodus či Accept. Azda najviac sa však ujali prerábky „Smoke on the Water“ od Deep Purple a „T.N.T.“ od AC/DC. „Graveyard Classics“ sa potom dočkalo ešte troch pokračovaní.

Dokopy majú títo Američania na svojom konte 15 štúdiových albumov. Posledný „Torment“ vyšiel v roku 2017. Po viacerých personálnych zmenách pôsobí kapela momentálne v tejto zostave: Chris Barnes – vokály, Jack Owen (ex-Cannibal Corpse, ex-Deicide) – gitara, Ray Suhi (sx-Cannabis Corpse) – gitara, Jeff Hughell – basgitara, Marco Pitruzzella – bicie.

Naživo sa môžeme tešiť na poriadnu deathovú jazdu a prierez najväčšími hitmi skupiny. Majestic sa pozrie smrti priamo do očí.

Stredajší aprílový večer však nebude len o SIX FEET UNDER. Kapela si so sebou na turné vezie aj ďalšie štyri kapely. Tešiť sa môžeme aj na iné žánre. Fíni BLOODRIDE miešajú smrtiaci kov s thrashom. Chalani z hlavného mesta krajiny tisícich jazier majú na svojom konte tri štúdiovky.

Z Nórska pricestuje štvorica hudobníkov združená v skupine SCARS, ich zatiaľ poslednou nahrávkou je EP „Trust No One“ z roku 2018. Ďalším do partie budú Bulhari GRIMAZE, ktorých debutový album „Planet Grimaze“ ocenili aj hudobní kritici. Kapela zaujímavo mieša death metal s groovom a pánov istotne zaujme gitaristka Melina Krumová. Celý večer otvoria krajania hlavných hviezd večera, mladá deathcorová formácia EXANIMATE z Michiganu.

Zhrnuté, podčiarknuté. Príďte po veľkonočných sviatkoch prevetrať svoje hlavy do MMC a zažijete nezabudnuteľný večer.

Vstupenky na koncert nájdete v predpredajnej sieti Maxiticket.

FB Event

Plagát ku koncertu