Corey Taylor natočí film, spojil sa s ikonou hororovej tvorby

Líder kapiel SLIPKNOT a STONE SOUR má nabitý program, chce dokončiť svoj prvý film a momentálne je na európskom turné.

Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR) s ikonou hororovej tvorby Tomom Savinim. Zdroj: Loudwire

Podľa Daily Dead sa Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR) spojil so štúdiom Toma Saviniho (Tom Savini Studios), pre svoj chystaný horor. Savini je ikona hororovej tvorby, ktorá si spravila meno vďaka práci na mejkapoch a vizuálnych efektoch pri filmoch „Úsvit mŕtvych“ (1978) alebo „Piatok trinásteho“ (1980).

Savini je známy aj ako herec, keď sa objavil najmä vo filmoch od Roberta Rodrigueza, spomenúť môžeme napríklad „Machete“ alebo „Od súmraku do úsvitu“. Taylorov režijný debut je momentálne v predprodukcii, a Savini spolu s jeho pravou rukou Jasonom Bakerom, sa na tomto projekte budú podieľať.

Minulý mesiac prezradil Corey Taylor pre časopis Kerrang!, že dokončil scenár pre svoj prvý horor. „Napísal som scenár pre hororový film, z ktorého som naozaj nadšený a pracujem na ďalšej knihe. Momentálne sa venujem tomuto. Deje sa veľa vecí, ale tiež sa starám o to, aby som mal dostatok času pre svoju rodinu, moje manželstvo a domov. Nikdy nevieš koľko času tu dostaneš.“

„Pracujem teraz na filme a agresívne hľadám investorov a producentov. Mám stále všetky tie veci, ktoré chcem dať von zo svojho systému,“ zmienil Corey Taylor svoj film aj pre magazín Rolling Stone. Americký hudobník je dlhoročným fanúšikom hororu a dokonca sa objavil vo filme „Fear Clinic“ (2014), kde si zahral s Robertom Englundom, ktorý je predovšetkým známy ako predstaviteľ Freddyho Kruegera.

Spoluprácu s lídrom kapiel SLIPKNOT a STONE SOU si chváli Jason Baker, pravá ruka Toma Saviniho. „Som nadšený, že sme konečne schopní pomaly hovoriť o tom, že ja a Tom, sa zapojíme do nového filmu Coreyho Taylora, a že do neho spravíme špeciálne efekty a mejkap. Nemôžem teraz hovoriť o detailoch príbehu alebo o názvoch a podobných veciach, ale poviem, že scenár je úplne uletený. Corey má pre tento účel naplánované fakt choré veci a som nadšený, že som toho súčasťou. Vždy smezažili pri spolupráci s Coreym parádne chvíle, ale najlepšia vec je, že som sa s ním spriatelil. Corey je taký úžasný a zábavný človek. Prešiel si peklom, aby z neho vyšiel, a teraz sa tomu všetkému smeje. Takýto ľudia sú ako jednorožci. Keď prídu do vášho života, jednoducho ich chcete držať so všetkým, a samozrejme s nimi chcete pracovať a robiť, čo je vo vašich silách, aby ste podporili ich tvorivosť. Sme veľmi nadšení,“ neskrýval nadšenie.

Corey Taylor sa rozpovedal aj pre The Pulse of Radio aké to je pozerať sa na seba na veľkom plátne. „Neexistuje nič také ako nervozita, ktorá prichádza s vedomím, že sa budete na seba pozerať a dúfať, že ste nič nepokazili. Pretože sa pozeráte na všetko čo si pamätáte, snažíte sa venovať pozornosť príbehu a dúfate, že film je súdržný,“ prezradil. Taylor sa taktiež objavil v snímke „Sharknado 4“ či vo filme svojho kolegu z kapely – Shawna Crahana s názvom „Officer Downe“ z roku 2016. Ide o filmy, ktoré kvalitou určite neohúria, takže bude zaujímavé, ako sa na filmovom poli uvedie Taylor z pozície režiséra.

Prípravy a samotná realizácia filmu budú pretkané koncertovaním so SLIPKNOT, keďže kapela práve odštartovala európske turné, na ktoré si prizvala Poliakov BEHEMOTH.

Zdroj: blabbermouth.net