Talianska víchrica RHAPSODY OF FIRE sa chystá do Zvolena

Začiatkom marca sa slovenskí fanúšikovia môžu tešiť na RHAPSODY OF FIRE a SYMPHONITY.

RHAPSODY OF FIRE (Ita) – symphonic power metal
SYMPHONITY (Cze) – power metal

Piatok 6.3.2020, Zvolen – Dom kultúry ŽSR
Štart: 18:00, vstupné: od 25 € v sieti Ticketlive

Legenda talianskeho symfonického metalu RHAPSODY OF FIRE sa 6. marca 2020 privalí do Zvolena. Skupina okolo Alexa Staropoliho sa už teraz teší do Kultúrneho domu ŽSR a teší sa hlavne na vás!

Kapela prichádza s novým albumom „The Eight Mountain“ (recenzia TU), ktorý uzrel svetlo sveta začiatkom roka 2019. Okrem tohto albumu stojí kapela za 12 albumami a desiatkam hitov, ktoré sa podieľali na formovaní symfonického metalového sveta.

V medzinárodnom power metalovom zoskupení SYMPHONITY nájdeme hudobníkov z Česka, Slovenska i Talianska. Kapela má za sebou účinkovanie pred viacerými väčšími menami ako FREEDOM CALL, THE UNITY alebo MOB RULES. Viac ako tri roky po vydaní posledného štúdiového albumu „King of Persia“ (recenzia TU) predstavujú svetu SYMPHONITY zbrusu nový singel „Crimson SilkL. Skladba bola vydaná spolu s videoklipom na konci novembra 2019 pod nemeckým vydavateľstvom Limb Music a môže sa pýšiť niekoľkými zaujímavými hosťami ako Marek „Ashok“ Šmerda (CRADLE OF FILTH, TITANIC alebo Herbiem Langhansom (AVANTASIA).

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa