Ozzy zrušil ďalšie turné, prednosť dostala liečba. KVELERTAK vystúpili v nórskej televízii

OZZY OSBOURNE stále nie je schopný ísť na turné. KVELERTAK vo verejnoprávnej televízii. Russell Allen a Anette Olzon vydajú spoločný album. Jerry Cantrell pracuje na novej sólovke.

Ozzy Osbourne

OZZY OSBOURNE zrušil plánované severoamerické turné „No More Tours 2“, pretože musí pokračovať v zotavovaní sa z rôznych zdravotných problémov, ktorým čelil počas minulého roka. „Som vďačný, že ste boli všetci trpezliví, pretože som mal rok na hovno. Do Švajčiarska sa na liečbu nedostanem do apríla a liečba potrvá šesť až osem týždňov. Nechem začať turné a potom rušiť koncerty na poslednú chvíľu, pretože to nie je voči fanúšikom spravodlivé,“ uvádza Ozzy v oficiálnom vyhlásení. Ešte dodáme, že kvôli zdravotným problémom bol Ozzy nútený už dvakrát odsunúť európsku časť turné. Tá má začať koncom októbra.

Kapela KVELERTAK sa objavila v nórskej verejnoprávnej televízii NRK, presnejšie v talkshow s názvom Lindmo, kde odohrala skladbu „Rogaland“ z čerstvej štúdiovky „Splid“.

Spevák Russell Allen (SYMPHONY X, ADRENALINE MOB) a Anette Olzon (ex-NIGHTWISH) vydajú 6. marca prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Music Srl spoločný album s názvom „Worlds Apart“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe piesne „Never Die“.

Jerry Cantrell (ALICE IN CHAINS) prezradil, že pracuje na ďalšej sólovej nahrávke. Zatiaľ posledný sólový počin „Degradation Trip“ vydal v roku 2002.