MEGADETH sa idú sústrediť na nahrávanie novinky, CARCASS vydajú ďalší album v auguste

MEGADETH sa chystajú do štúdia. CARCASS vydajú v lete nový album. DEFTONES mixujú nový album. GOTTHARD zverejnili novú skladbu. SONS OF APOLLO a RENAISSENSE zverejnili nové lyric videá. NAGLFAR vydajú nový album.

MEGADETH

Zdá sa, že Dave Mustaine porazil zákernú chorobu. Kapela MEGADETH má za sebou európske turné s FIVE FINGER DEATH PUNCH a teraz sa jej pozornosť zameria na nahrávanie nového, v poradí šestnásteho albumu.

Liverpoolska ikona CARCASS oznámila, že 7. augusta jej vyjde nový a zatiaľ nepomenovaný album. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe.

Kalifornská formácia DEFTONES mixuje nástupcu zatiaľ poslednej štúdiovky „Gore“ z roku 2016. „Tentoraz sme to urobili trochu inak. Natiahli sme to v priebehu niekoľkých rokov, namiesto toho, aby sme to spravili naraz. Proces mixovania prišiel s ročnou prestávkou, kedy sme sa na všetkom dohodli. Odpočinok a dostatok času spôsobili, že si viac ceníme to, čo robíme. Keď sa smejeme, usmievame a prichádzame s novými vecami, ako keď nám bolo sedemnásť, je to krásna vec,“ prezradil bubeník Abe Cunningham v rozhovore pre austrálsky magazín Mixdown.

Švajčiari GOTTHARD zverejnili lyric video k novej skladbe „Bad News“ z chystaného albumu „#13“. Novinka vyjde 13. marca prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Projekt SONS OF APOLLO sa hlási o slovo s novým lyric videom k piesni „Asphyxiation“ z aktuálnej nahrávky „MMXX“.

Slováci RENAISSENSE zverejnili lyric video ku piesni „Atlas“, ktorá pochádza z ich čerstvej novinky „Past in Devotion“, ktorá vyšla začiatkom februára.

Black metalisti NAGLFAR prichádzajú po ôsmich rokoch s novým štúdiovým albumom. Nová doska dostala názov „Cerecloth“ a svetlo sveta uzrie 8. mája vďaka vydavateľstvu Century Media Records.