Pondelkový blok noviniek: DEF LEPPARD, WARBRINGER, TOXIC HOLOCAUST, ATARAXIA a ďalší

DEF LEPPARD zverejnili ukážku z nového DVD. WARBRINGER, HAVOK, HEATHEN a ATARAXIA vydajú nové albumy. TOXIC HOLOCAUST s novým klipom.

DEF LEPPARD

Kapela DEF LEPPARD zverejnila ukážku z chystaného DVD/Blu-ray „London to Vegas“ v podobe piesne „Rocket“. Živák vyjde 24. apríla prostredníctvom vydavateľstva Eagle Rock Entertainment a ponúkne vystúpenia z londýnskej O2 arény a záznam koncertu zo Zappos Theater v Las Vegas.

Thrash metalisti WARBRINGER vydajú 24. apríla prostredníctvom Napalm Records nový štúdiový album „Weapons of Tomorrow“. Pod správou si môžete vypočuť ochutnávku s názvom „Firepower Kills“.

Ďalší thrasheri, HAVOK, taktiež oznámili novú dosku. Novinka dostala názov „V“ a svetlo sveta uzrie 1. mája vďaka vydavateľstvu Century Media Records. Prvá ukážka z nej je klipovka „Phantom Force“.

Kalifornská formácia HEATHEN oznámila, že tento rok jej u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „Empire of the Blind“.

Old schoolová úderka TOXIC HOLOCAUST nahrala nový videoklip ku skladbe „New World Beyond“ z aktuálnej nahrávky „Primal Future: 2019“.

Domáce zoskupenie ATARAXIA sa hlási s novým album „Pustovník“. „Po dlhšej odmlke plnej existenčných zmien sa vraciame v plnej sile s novým albumom. Niekde agresívnejší, niekde melodickejší, ale sme stále suroví a priamočiari! „Pustovník“ je o neustálom hľadaní zmyslu sveta okolo nás, o tom kam smerujeme, čo si musíme chrániť a akým rozhodnutiam čeliť. Desať rozmanitých skladieb zanecháva stopu úvahám a patričnému hrozeniu päsťou či headbangingu,“ píše sa na facebookovom profile kapely. Termín vydania ešte nebol stanovený, no na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť prvý singel s názvom „Možnosť voľby“.