NIGHTWISH vypustili do sveta ďalšiu pieseň. Podrobnosti o novom albume VADER

NIGHTWISH, TESTAMENT a APOCALYPTICA zverejnili nové skladby. VADER prezradili detaily o novom albume. ABORTED vydajú nové EP. HEAVEN SHALL BURN, NAGLFAR a INTRONAUT s novými klipmi. ALESTORM vydajú nový album.

NIGHTWISH

Kapela NIGHTWISH zverejnila druhý singel s názvom „Harvest“ pochádzajúci z očakávanej nahrávky „Human. :II: Nature.“. V poradí deviata štúdiovka má dátum vydania stanovený na 10. apríla u vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Poliaci VADER prezradili, že 1. mája im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „Solitude In Madness“. Novinka, ktorej artwork nájdete nižšie, ponúkne 11 skladieb. „Ľudstvo sa nikdy nepoučí zo svojich lekcií. Cítim napätie, ktoré neustále rastie po celom svete. Z väčšieho hľadiska ľudia zabudli na skutočnú bolesť. Nová generácia nerešpektuje tú starú a nerešpektuje ani samých seba. Naše každodenné životy sú v TV, takže tu nezostala žiadna duša. Všetko je prázdne. Myslím si, že technológie z nás vysávajú človeka. Osamelých ľudí je viac ako kedykoľvek predtým a predpokladáme, že by sme mali byť spojení technológiami. Je to šialenstvo. Odtiaľ vlastne pochádza názov „Solitude In Madness“. Samozrejme, k týmto témam pristupujem vlastným spôsobom. Rád rozprávam príbehy a rád sa prostredníctvom nich vyjadrujem,“ uvádza v tlačovej správe líder kapely Piotr Wiwczarek.

VADER – Solitude In Madness

Thrash metalisti TESTAMENT zverejnili nový song „Children of the Next Level“ z chystanej nahrávky „Titans of Creation“. Tá vyjde 3. apríla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

APOCALYPTICA sa hlási o slovo s novou skladbou „Live or Die“ s hosťujúcim Joakimom Brodénom (SABATON). Celé snaženie ešte podporila aj videoklipom.

Belgická mlátička ABORTED vydá 17. apríla u Century Media Records trojskladbové EP „La Grande Mascarade“, z ktorého zverejnila prvú ochutnávku v podobe songu „Gloom and the Art of Tribulation“.

Nemci HEAVEN SHALL BURN vypustili do sveta nový obrazový materiál ku skladbe „Eradicate“ z albumu „Of Truth and Sacrifice“ (vychádza 20. marca u Century Media Records).

Black metalisti NAGLFAR natočili nový videoklip ku skladbe „Cerecloth“ z rovnomennej dosky, ktorá vyjde 8. mája prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Prog metalisti INTRONAUT majú nový videoklip k piesni „Speaking of Orbs“ z aktuálneho albumu „Fluid Existential Inversions“.

Škótski piráti ALESTORM vydajú 29. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový album „Curse of the Crystal Coconut“.