Japonci LOUDNESS zrušili turné. Do Európy a aj na Slovensko sa vrátia v roku 2021

Manažment kapely zareagoval promptne a už poznáme nový dátum slovenského koncertu.

LOUDNESS

Japonská heavy metalová formácia LOUDNESS mala vystúpiť v rámci svojho európskeho turné 22. apríla v žilinskom klube Smer 77. Organizátorom slovenského koncertu je agentúra VIP Metal Concerts, ktorá už z preventívnych dôvodov zrušila koncert Talianov RHAPSODY OF FIRE vo Zvolene, ktorý sa mal uskutočniť začiatkom marca. Pravda, vtedy ešte neplatila na Slovensku mimoriadna situácia. Krok organizátorov vtedy množstvo ľudí kritizovalo, ale čas ukázal, že bol správny.

Keďže svet čelí globálnej pandémii, japonská formácia LOUDNESS zrušila celé európske turné. Avšak, fanúšikovia nemusia zúfať, kapela a organizátori už oznámili nový dátum. Verme, že dovtedy sa situácia na celom svete upokojí a po koronavíruse nebude ani chýru ani slychu.

„Vzhľadom ku aktuálnej situácii a opatreniam, ktoré zaviedli krajiny Európskej únie proti šíreniu COVID – 19, kapela LOUDNESS nemôže odohrať 60 percent koncertov, a tak sa celé európske turné ruší. Manažment kapely na túto situáciu promptne reagoval, turné sa presúva na budúci rok. Žilinský koncert sa uskutoční 21.04.2021. Všetky zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti,“ prezradil Michal Roháč z agentúry VIP Metal Concerts.

Zrušené turné LOUDNES