Nový album BEHEMOTH by mohol vyjsť v roku 2021. Novinky hlásia aj PARADISE LOST či SOILWORK

PARADISE LOST a GRAVE DIGGER vydajú nové albumy. BEHEMOTH prídu v budúcom roku s novou muzikou. SOILWORK zverejnili nový singel. THE BLACK DAHLIA MURDER a WARBRINGER s novými klipmi. Novinky hlásia aj VENOM INC., KILLCHAIN, ATARAXIA a MEAN MESSIAH.

BEHEMOTH

Nergal z kapely BEHEMOTH prezradil, že v poslednom období bol veľmi produktívny, čo sa týka nových nápadov a v roku 2021 by mali fanúšikom doručiť nový album.

Britská formácia PARADISE LOST oznámila, že 15. mája jej prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album „Obsidian“. „Je to jeden z našich najrozmanitejších albumov, aké sme v poslednom čase urobili,“ uvádza frontman Nick Holmes v tlačovej správe. Nižšie nájdete krátku ukážku piesne „Darker Thoughts“.

Švédi SOILWORK vypustili do sveta nový singel „Desperado“, ktorý podporili aj obrazovým materiálom.

Nemeckej kapele GRAVE DIGGER vyjde 29. mája u vydavateľstva Napalm Records nový album s názvom „Fields of Blood“. Pod správou si môžete vypočuť prvú ochutnávku v podobe skladby „All for the Kingdom“.

THE BLACK DAHLIA MURDER natočili videoklip k novej skladbe „Child of Night“ z chystanej dosky „Verminous“. Tá uzrie svetlo sveta 17. apríla vďaka vydavateľstvu Metal Blade Records.

Thrasheri WARBRINGER sa hlásia o pozornosť s novým videoklipom k songu „The Black Hand Reaches Out“. Ten pochádza z nahrávky „Weapons of Tomorrow“, ktorá má dátum vydania stanovený na 24. apríla u Napalm Records.

Kapela VENOM INC. sa nachádza v nahrávacom štúdiu, kde pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Novinka vyjde opäť u vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Košičania KILLCHAIN sú v tomto období zavretí v štúdiu Tretradrot, kde nahrávajú nový album. „Album sa bude volať „Rottenness“. Nie je to ešte hotové, zatiaľ máme bicie, gitary a spevy. Ešte nám treba dohrať basu,“ prezradil nám gitarista a doprovodný vokalista Stano Lastivka. Zatiaľ poslednú štúdiovku „Where Is Your Saviour…“ vydali v roku 2014.

Ružomberskí crust/grinderi ATARAXIA zverejnili nový song „Ohnivá noc“ z chystaného albumu „Pustovník“. „Nová skladba je o vzostupoch a pádoch. Tak nikdy nezúfaj, opráš si kolená a povstaň silnejší!“, uvádza kapela na svojej facebookovej stránke.

Druhý album formácie MEAN MESSIAH je nahratý a momentálne kapela spolu s vydavateľom usilovne pracujú na jeho uvedení do obehu. „Divine Technology“ spúšťa vírus progresívne ladeného groovy metalu na etikete Slovak Metal Army.