Novinkový blok: Devin Townsend, Marko Hietala, CATTLE DECAPITATION či DEMONIC-EYED

DEVIN TOWNSEND vydá špeciálnu edíciu albumu „Empath“. MARKO HIETALA, CATTLE DECAPITATION a BEYOND CREATION s novými klipmi. DEMONIC-EYED zverejnili rozpracovaný artwork nového albumu a novú pieseň.

Devin Townsend

Kanadský hudobník DEVIN TOWNSEND vydá 5. júna album „Empath – The Ultimate Edition“, čiže špeciálnu verziu štúdiovky „Empath“ z minulého roka. Obsahovať bude pôvodnú nahrávku a bonusové disky na 2 CD a 2 Blu-ray. Nájdete tam vizuálizácie pre celý album s 5.1 kanálovým zvukom, živák „Acoustically Inclined – Live in Leeds“, dokument, komentáre a mnoho iného.

MARKO HIETALA zverejnil live video piesne „Death March for Freedom“ z anglickej verzie jeho sólovky „Pyre of the Black Heart“.

Death metalisti CATTLE DECAPITATION sa hlásia o slovo so svojským a na aktuálne udalosti poukazujúcim videoklipom k songu „Bring Back to Plague“. Skladba pochádza z aktuálnej radovky „Death Atlas“.

Slováci DEMONIC-EYED pripravujú druhý štúdiový album, ktorý sa bude volať jednoducho „2“. Kapela zverejnila na svojom facebooku rozpracovaný artwork, autorom kresby je zvolenský umelec Robo Ivan. Okrem toho skupina ponúka aj neoficiálne video ku novej skladbe „Burned & Drowned“, zábery sa sústredia len na bubeníka Vlada ES.

DEMONIC-EYED – 2

Technickí death metalisti BEYOND CREATION majú na svojom konte nový live videoklip ku skladbe „Surface´s Echoes“ zo stále aktuálneho albumu „Algorythm“.