Bratislavský koncert MACHINE HEAD sa presúva na október 2020!

Americká kapela presunula celú druhú časť svojho turné k 25. výročiu debutového albumu „Burn My Eyes“.

MACHINE HEAD

BRATISLAVA. Vzhľadom na vzniknutú situáciu vo svete ohľadom epidémie koronavírusu a protipandemických opatrení je nútená presunúť svoje jedinečné turné aj kapela MACHINE HEAD. Nový termín bratislavského koncertu je štvrtok, 29. október 2020.

Okrem dátumu sa mení aj koncertné miesto, a to na klub MMC. Zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti aj naďalej. Zároveň sa opäť spúšťa predpredaj lístkov cez Lístocheck TU.

„S veľmi ťažkým srdcom vám musíme oznámiť, že naše nadchádzajúce EU/ UK turné v rámci 25-teho výročia „Burn My Eyes“ sa presúva. Ako obyvatelia Spojených štátov sme boli touto skutočnosťou tvrdo zasiahnutí a sme priamymi svedkami toho, čo sa deje. Tešíme sa na naše ďalšie koncerty s vami všetkými a na to, ako sa spolu stretneme a zahráme pre vás poriadny heavy metal a vyventilujeme našu kolektívnu frustráciu z dôsledku tejto šialenej situácie. Dovtedy buďte v bezpečí, vždy, keď je to možné, zostaňte doma a umývajte si ruky!“, poslala kapela odkaz fanúšikom.

MACHINE HEAD vydali na Valentína metaforickú antivalentínsku pieseň o nevydarených vzťahoch, no zároveň aj o posunutí sa ďalej – „Circle the Drain“. Skladba je inšpirovaná známym frontmana Robba Flynna, ktorý sa vrátil z bojov v Afganistane domov, aby ukončil
svoj partnerský vzťah.

Zároveň však tento kruh neostal iba pri jeho známom, ale podobná situácia sa dotkla v tom čase aj samotného speváka. Z kapely odišli dvaja členovia a aj priatelia jeho ženy sa rozišli. Skladba je druhým samostatným singlom po predošlej piesni „Do or Die“.

Podľa slov milovníka Spotify, Roba Flynna, sa mu zapáčilo vyhodiť novú pieseň každé tri – štyri mesiace namiesto albumu každé tri – štyri roky a keďže to zrejme bude robiť aj naďalej, tak sa pravdepodobne v krátkej dobe máme na čo tešiť!

Minulú jeseň ukončili MACHINE HEAD prvú etapu svojho turné k oslave 25. výročia od vydania albumu, ktorý sa zapísal do histórie metalu – „Burn My Eyes“. Koncert sa delí na dve časti. Jedna je so súčasnou zostavou, s ktorou odohrá kapela akoby best-of, svoju modernú klasiku ako „Imperium“, „Halo“ a „Locust“.

V druhej časti sa predvedie s pôvodnou zostavou, vrátane bubeníka Chrisa Kontosa a gitaristu Logana Madera, spoločne zahrajú album „Burn My Eyes“ v celej jeho dĺžke! O sóla, ohne a poriadnu metalovú šou určite nebude núdza. Fanúšikovia si už teraz môžu pozrieť na youtube ukážky z prvej časti európskeho turné. Každý koncert kapela natáča a jeho záznam je fanúšikom k dispozícií zdarma.

Vstupenky na trojhodinovú nezabudnuteľnú šou sa predávajú po 39,50 eur exkluzívne cez Lístocheck.

FB Event

Banner ku koncertu v Prahe a Bratislave.