Slováci THE MINORITY predstavujú tri nové single

Bratislavská skupina sa hlási o slovo s viacerými novinkami.

THE MINORITY

BRATISLAVA. Vonku už máme jar a bratislavská punk-rocková kapela THE MINORITY po zimnej prestávke predstavuje hneď ďalšie tri single z ich debutového albumu „Till the End of the Line“.

Po viac ako polroku od vydania albumu sa skladbám darí stále viac a tešia sa veľkej obľube a to nielen u nás, ale aj v zahraničí. Kapele sa podarilo dostať zo svojou hudbou až za hranice Európy, do mesta Johannesburg v Juhoafrickej Republike, kde sú pravidelne hraní na rádiu Doors Rock Radio. Ich piesne môžete samozrejme počuť aj v éteri slovenských (Anténa Rock, rádio Rebeca, rádio Paráda) a českých rockových rádií (rádio Beat, rádio Fajn Rock Music).

Trojica singlov

Prvý z trojice singlov má názov „Unbreakable“ a patrí medzi tie agresívnejšie skladby s jasným postojom „keď nepoznáš prehru, keď akceptuješ len výhru.“ Celý odkaz a atmosféru dotvára tiež lyric video z produkcie 351studio, ktoré patrí k top producentom lyric videí na svete. Vizuál je prevažne v štýle boxu a bojových športov, pre ktoré je typické, že k víťazstvu sa nedá dostať bez toho, aby človek schytal zopár rán a musel sa pobiť o svoje miesto.

Druhým v poradí je singel „Hideaway“. Pieseň, ktorá naopak patrí medzi tie jemnejšie a ide v podstate o jedinú pomalú skladbu na albume. Lyric video výborne zachytáva atmosféru a význam textu, ktorý ako chalani hovoria „je o takých tých „ťažkých“ a nepríjemných pocitoch, ktoré každý z času na čas máme, a pred ktorými by sme sa najradšej skryli alebo utiekli.“

Posledným z trojice nových singlov je skladba „Guess My Name“ zachytávajúca ironický pohľad na niekoho, komu po dlhšom čase vyšlo zopár vecí a cíti sa byť v ráži alebo ako sa hovorí „on fire“. Jednoducho povedané, každý máme občas pocit, že sme niekto iný alebo lepší ako v skutočnosti sme.

Turné

V priebehu jari mala kapela vyraziť na turné s názvom „Till the End of the Line“ k ich debutovému albumu, v rámci ktorého sa mali THE MINORITY predstaviť vo viacerých mestách v rámci Slovenskej a Českej republiky. Avšak ,aj do tejto šnúry zasiahla situácia s koronavírusom. O všetkých novinkách a aktuálnych koncertoch sa dozviete aj na ich webovej stránke www.theminority.sk.

Počúvať kapelu môžete napríklad na: iTunes, bandcamp, Spotify, Deezer alebo pozerať najnovšie videá na ich oficiálnom YouTube kanáli The Minority Band.

Web: www.theminority.sk
Facebook: https://www.facebook.com/minorityband/
Instagram: https://www.instagram.com/theminority_band/

Tlačová správa