NOVINKY OD HAEMORRHAGE, FATES WARNING ALEBO PRO-PAIN

Španieli HAEMORRHAGE vydajú presne na Štedrý deň nový live album. Americké kapely FATES WARNING, PRO-PAIN a KYLESA zverejnili nové videoklipy.
Španielski patológovia HAEMORRHAGE vydajú na Štedrý deň 24. decembra nový live album „Live Carnage (Feasting On Maryland),“ ktorý v januári (presnejšie 17.1.2014) vyjde aj na vinyle. Ako už názov napovedá, pôjde o záznam z ich vystúpenia na „Maryland Death Feste“ z roku 2012. Pod novinkami si môžete pozrieť artwork spomínanej novinky.

Prog metaloví veteráni FATES WARNING natočili nový videoklip ku skladbe „I Am“, ktorá pochádza z ich nového albumu „Darkness In A Different Light“. Videoklip je ako official live klip. S touto piesňou sa táto kapela predstavila aj počas bratislavského koncertu. Spomínaný klip nájdete pod novinkami.

Nový klip majú aj americkí hardcoristi PRO-PAIN ku skladbe „Deathwish“, ktorú nájdete na ich novom albume (dátum vydania je 25. november) „The Final Revolution“. Videoklip nájdete pod novinkami.

Do tretice je tu nový videoklip od kapely KYLESA, konkrétne ku piesni „Low Tide“, ktorá je z ich aktuálneho štúdiového albumu „Ultraviolet“. Klip nájdete nižšie.