KVELERTAK zverejnili nové live video. LOCK UP majú nového bubeníka, ONSLAUGHT vokalistu

KVELERTAK s novým live videom. LOCK UP už majú nového bubeníka. ONSLAUGHT oznámili nového vokalistu a teasujú nový album. VEIL OF MAYA s novým singlom. MEAN MESSIAH vydali druhý album.

KVELERTAK

Nórska formácia KVELERTAK zverejnila nové live video piesne „Bråtebrann“. Klip pochádza z karanténneho livestreamu „Live From Your Living Room“, ktorý sa vysielal 10. apríla.

Grinderi LOCK UP už našli náhradu za odídeného bubeníka Nicka Barkera, ktorý v tomto zoskupené pôsobil 22 rokov. Novým bicmenom sa stal Američan Adam Jarvis (MISERY INDEX, PIG DESTROYER).

Thrasheri ONSLAUGHT oznámili, že ich novým vokalistom sa stal Dave Garnett. „Bola to pre nás veľká rana, keď odišiel Sy Keeler, ale v Dave Garnettovi sme našli neuveriteľný talent, ktorý má veľké skúsenosti na pódiu a v štúdiu. Náš nový album je najsurovejší a najagresívnejší, aký sme nahrali. Dave sa viac než len vyrovnal tejto výzve pri dodaní poctivých thrash metalových vokálov,“ uviedol gitarista Nige Rockett na oficiálnej stránke kapely. Krátku ukážku z nového albumu si môžete vypočuť NA TOMTO ODKAZE.

Metalcoristi VEIL OF MAYA vypustili do sveta nový singel „Outsider“, ktorý podporili aj obrazovým materiálom.

Česká kapela MEAN MESSIAH vydala nový štúdiový album nazvaný „Divine Technology“ pod hlavičkou labelu Slovak Metal Army. Na druhej radovke, ktorá sa do sveta dostala včera (5.5.2020) sa nachádza 7 piesní.