Spája nás vášeň k hudbe. Dobrovoľná podpora Valhalla.sk

Ak sa vám naše články páčia, môžete nás podporiť.

Foto: Luss alias Lady mObscene

Náš portál Valhalla.sk je v online svete už 10 rokov. Za ten čas si dovolíme povedať, že aj my sme sa stali súčasťou domácej hudobnej scény. Teší nás, že stále rastieme, vyvíjame sa a získavame nové skúsenosti. Samozrejme, aj stárneme.

Veríme, že Valhalla.sk je pre vás zárukou kvality. Či už po textovej stránke, tak aj informačnej, fotografickej či názorovej. Uvedomujeme si, že nie sme dokonalí a chýb sa nájde mnoho, no verte nám, snažíme sa najlepšie ako vieme. Aj my redaktori sme len fanúšikovia najúžasnejšej hudby na svete. Tvorba obsahu Valhalla.sk je našou vášňou a záľubou zároveň.

Našim hnacím motorom ste vy – naši čitatelia. Bez vás by to nemalo zmysel. Žiaľ, neľahké časy ovplyvňujú aj chod našej redakcie. A tak ako vaše obľúbené kapely či promotéri a kluby, tak aj náš webzin potrebuje vašu podporu. A na inú rozumnejšiu formu, ako je tá dobrovoľná, sme neprišli.

Mnoho z nás sa v súčasnej ťažkej pandemickej dobe dostalo do ťažkej situácie. Nechceme však od vás veľa. Je to na vás. Ak sa vám naše články páčia, môžete nás podporiť ľubovoľnou sumou na náš pay pal účet. Budeme vám vďační.

Prípadne, ak máte firmu, ktorú chcete zviditeľniť alebo sa stať našim partnerom, kontaktujte nás na e-mailovej adrese: stillborn83@gmail.com.