JUDAS PRIEST a SAXON vystúpia v Bratislave v náhradnom termíne

Na Slovensku naďalej pretrváva zákaz všetkých veľkých podujatí. Svetové kapely preto svoje koncerty rušia, alebo presúvajú na rok 2021.

JUDAS PRIEST

BRATISLAVA. Heavy metalová legenda JUDAS PRIEST sa rozhodla celé turné „50 heavy metal years“ presunúť. Na Slovensko prídu v novom náhradnom termíne – 12. 7. 2021! Vystúpia spolu s kapelou SAXON v bratislavskej AXA aréne NTC.

JUDAS PRIEST pôvodne plánovali osláviť svoje 50. výročie v Bratislave 24. júla 2020, ale rozhodli sa neriskovať zdravie svojich fanúšikov. Držitelia ocenenia Grammy za najlepšiu metalovú koncertnú skupinu sa preto rozhodli presunúť koncert na nový termín.

Skvelou správou je, že doteraz zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti a nie je nutná ich výmena. V prípade otázok sa môžte informovať na e-mailovej adrese info@ticketlive.sk.

„Sme radi, že kapely súhlasili s novým termínom a zachovali sa ako profesionáli, ktorí sa chovajú zodpovedne voči svojim fanúšikom. Koronakríza nás organizátorov nemilosrdne zaskočila a sme vďační kapelám aj všetkým návštevníkom, že sú k sebe navzájom ohľaduplní. Myslíme si, že práve vďaka tomu je táto hudba nesmrteľná,” komentuje situáciu Tomáš Kršňák, spoluzakladateľ spoločnosti ProMusic, ktorá koncert organizuje.

JUDAS PRIEST definovali zvuk a smerovanie metalovej hudby na niekoľko generácií dopredu. Inšpirovala sa nimi celá plejáda kapiel ako METALLICA, VAN HALEN či SLIPKNOT.

V roku 2017 boli nominovaní do rock ’n’ rollovej siene slávy. Zatiaľ posledná, už osemnásta štúdiovka „Firepower“, im vyšla v roku 2018. JUDAS PRIEST patria už 50 rokov k absolútnej špičke metalovej scény a stále tvoria nový materiál.

Do Bratislavy dorazí kapela v ustálenej zostave, ktorú tvoria spevák Rob Halford, gitaristi Glenn Tipton a Richie Faulkner, basgitarista Ian Hill a bubeník Scott Travis.

Lístky na koncert v novom termíne (12. 7. 2021) sa predávajú exkluzívne v sieti TicketLIVE.sk.

Banner ku koncertu JUDAS PRIEST a SAXON v roku 2021

Tlačová správa