Nový klip MOTÖRHEAD poctou pre ľudí v zákulisí koncertov. Novinky aj od AT THE GATES, Devin Townsend či SYMFOBIA

MOTÖRHEAD, DEVIN TOWNSEND a BODY COUNT s novými klipmi. AT THE GATES pracujú na novom albume. SYMFOBIA zverejnila zábery z natáčania najnovšieho klipu. DEE SNIDER vydá nový živák a má novú skladbu. OBLITERATE ponúkajú ukážku novej piesne. Daniel Heiman sa stal novým spevákom Grékov WARRIOR PATH.

MOTÖRHEAD

MOTÖRHEAD zverejnili nový videoklip k songu „(We Are) the Road Crew“. Klip slúži ako pocta pre všetkých ľudí pracujúcich v zákulisí koncertov.

Death metalisti AT THE GATES pracujú na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. Aktuálne majú osem skladieb v surových demo verziách.

Kanadský hudobník DEVIN TOWNSEND nahral nový videoklip k piesni „Sprite“ z albumu „Empath – The Ultimate Edition“, čiže špeciálnej verzie štúdiovky „Empath“ z roku 2019. Album, ktorý vyjde 5. júna, bude obsahovať pôvodnú nahrávku a bonusové disky na 2 CD a 2 Blu-ray. Nájdete tam vizualizácie pre celú nahrávku s 5.1 kanálovým zvukom, živák „Acoustically Inclined – Live in Leeds“, dokument, komentáre a mnoho iného.

Slovenskí symfonici SYMFOBIA nedávno zverejnili nový videoklip, už šiesty z aktuálnej štúdiovky „Smog of Tomorrow“ na rovnomennú pieseň. Kapela zverejnila zákulisné zábery z natáčania tohto obrazového materiálu.

Rap metalová formácia BODY COUNT natočila nový videoklip k songu „Point the Finger“ s hosťujúcim Riley Galeom (POWER TRIP). Skladba pochádza z aktuálnej dosky „Carnivore“.

DEE SNIDER vydá 31. júla prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nové DVD/Blu-ray „For the Love of Metal Live!“. Obsahovať bude vystúpenia z viacerých festivalových predstavení od USA, Európy až po Austráliu. Toto oznámenie obohatil aj vydaním novej skladby „Prove Me Wrong“.

Košičania OBLITERATE zverejnili prvú „lastovičku“ z chystanej albumovej novinky. Ide o pieseň „Hemisfear“, avšak len jej neopracovanú verziu. „Kedy bude album dokončený momentálne nik z nás netuší. Uvidíme ako sa vyvinie súčasná situácia, nakoľko nahrávanie bolo prerušené aj kvôli tomu. Preto to, čo počujete na videu, je v podstate surová nahrávka bicích a gitary,“ uviedol exkluzívne pre Valhalla.sk gitarista Ivan Babilonský.

Grécka heavy/power metalová kapela WARRIOR PATH oznámila meno nového vokalistu, ktorým sa sral uznávaný Švéd Daniel Heiman, známy z pôsobenia v skupinách LOST HORIZON či HEED. Druhá štúdiovka Grékov už aj s hlasom Heimana by mala vyjsť na jeseň 2020.