Bratislavský koncert KORN sa presunul na rok 2021

Na Slovensku naďalej pretrváva zákaz všetkých veľkých podujatí. Svetové kapely preto svoje koncerty rušia alebo presúvajú na rok 2021.

KORN

BRATISLAVA. Májový koncert KORN v Bratislave bol už takmer vypredaný. Kapela sa preto rozhodla svoju šou presunúť a za svojimi fanúšikmi prídu 29. mája 2021 do bratislavskej AXA arény NTC.

KORN pôvodne plánovali turné na propagáciu nového albumu „The Nothing“. V Bratislave mali vystúpiť 31. mája 2020, ale po vypuknutí pandémie začínalo byť jasné, že koncert sa neuskutoční.

Nu-metalová legenda z Bakersfieldu sa to však rozhodla fanúšikom vynahradiť a koncert sa uskutoční v novom termíne. Skvelou správou je, že doteraz zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nie je nutná ich výmena. V prípade otázok sa môžete informovať na e-mailovej adrese info@ticketlive.sk.

„Sme radi, že kapela súhlasila s novým termínom a zachovala sa zodpovedne voči svojim fanúšikom. Koronakríza nás organizátorov nemilosrdne zaskočila a sme vďační kapelám aj všetkým návštevníkom, že sú k sebe navzájom ohľaduplní. Myslíme si, že práve vďaka tomu je táto hudba nesmrteľná,” okomentoval situáciu Tomáš Kršňák, spoluzakladateľ spoločnosti ProMusic, ktorá koncert organizuje.

Skupina vystúpi v bratislavskej AXA aréne NTC na čele s charizmatickým frontmanom Jonathanom Davisom, ktorého budú verne sprevádzať James „Munky“ Shaffer, Brian „Head“ Welch, „Fieldy“ Arvizu a Ray Luzier. KORN si so sebou privezú určite aj špeciálneho hosťa, či to však bude francúzska GOJIRA, zatiaľ nie je potvrdené. Organizátor čaká na potvrdenie od manažmentu kapely.

Lístky na koncert v novom termíne (29. 05. 2021) sa predávajú exkluzívne v sieti TicketLIVE.sk.

Nové termíny koncertov KORN v Európe

Tlačová správa