SYMFOBIA zaskočili fanúšikov, hľadajú speváčku!

Slovenské jednotky symfonického metalu vyhlasujú konkurz na speváčku.

Simona Janovičová a Erika Strečková zo SYMFOBIA.

NITRA. Slováci SYMFOBIA nedávno zaskočili svojich priaznivcov na sociálnych sieťach, kde oznámili, že hľadajú novú speváčku.

„Symfobia hľadá novú speváčku – mezzosoprán/soprán. Ak máš záujem, napíš nám správu,“ znela informácia na sociálnych sieťach jednotiek slovenského symfonického metalu.

Táto správa je o to prekvapujúcejšia, že iba prednedávnom nahrali zbrusu nový videoklip k titulnej piesni aktuálneho albumu „Smog of Tomorrow“.

Je jasné, že Nitrania chystajú prekvapenie. Početný zástup fanúšikov vedie rôzne špekulácie. Nateraz ostáva zahalené pod rúškom tajomstva či kapelu opúšťa jedna z dvoch speváčok alebo sa v skupine rozhodli prijať tretiu speváčku, čím by vytvorili opäť niečo nové a unikátne.

„Zatiaľ nebudeme prezrádzať bližšie informácie, pretože všetko má svoj zmysel. Fanúšikovia musia chvíľu vydržať. Dôvod, prečo hľadáme speváčku, sa dozvedia v správny čas,“ pridal na tajuplnosti klávesák a zakladateľ kapely František Molnár.

Milé dámy, máte teda záujem byť súčasťou slovenskej skupiny SYMFOBIA? Chcete s nimi zdieľať jedno pódium, hrať v rôznych kluboch, či na známych festivaloch? Spĺňate hlasové podmienky, ktoré požaduje kapela? Tak neváhajte, ozvite sa na e-mail: symfobiaofficial@gmail.com.

„Do mailu nám pošlite fotku a ukážku vášho spevu vo vyšších polohách. Nemusí to byť profi nahrávka, potrebujeme však počuť, čo je vo vás. Vybraným uchádzačkám sa ozveme. Už teraz sa tešíme na vaše ukážky,“ dodal na záver manažér kapely Stanislav Černák.