V auguste sa fanúšikovia môžu tešiť na dvojdňový festival ORgazma Rock Fest

Brány rodinného česko-slovenského festivalu sa otvoria v lete po tretí raz.

KONFLIKT (Sk)
ZOČI VOČI (Sk)
WELICORUSS (Rus)
RAMCHAT (Sk)
PORTA INFERI (Cz)
a ďalší

21. – 22.08.2020, Kúty – Motorest u Janíčkov
Vstupné: 1 deň – 15€, 2 dni – 25 €

Tretí ročník ORgazma Rock Festu sa bude konať v Kútoch v areáli Motorestu u Janíčkov, pre motorkárov známeho ako Krakenovo. Na rodinnom česko-slovenskom festivale si v závere augusta zahrajú – KONFLIKT, ZOČI VOČI, WELICORUSS, RAMCHAT, PORTA INFERI, FICTIVE MARRY, KAPRIOLA, LAUTR, MAD FREQUENCY, MOTÖRSCREAM a mnoho ďalších.

KONFLIKT – punk-rocková legendárna kapela, ktorá vznikla v Československu v roku 1990. V roku 2020 oslavujú 30 rokov pôsobenia na scéne.

ZOČI VOČI – Je to slovenská rocková hudobná skupina z Nitry, ktorá vo svojej tvorbe vychádza z hudobných žánrov, akými sú metalcore, punk, rock a hardcore. Časom túto zmes štýlov obohatili o prvky z popu. Skupina vznikla 9. októbra 2004.

WELICORUSS – symfonický black metal zo Sibíru. Názov kapely „Welicoruss“ má historický význam, odvodený z názvu starého severovýchodného Ruska. Zatiaľ čo zvuk a obraz kapely bezpochybne patria k black metalu. Hudba WELICORUSS tiež obsahuje tradičné ľudové melódie a symfonické prvky. Texty, koncepcie a ideológie sú inšpirované starým Ruskom, východnej filozofie vnímaním sveta.

PORTA INFERI – power metalová partička z Nového Jičína stále naberajúca na popularite sa u nás sa predstaví po tretíkrát. Mirek, Jarda, Lukhino, Honza a Radim. Správna banda. Stručná definícia kapely: Buď ju miluješ alebo nenávidíš. Nechaj sa strhnúť ich bránou pekelnou.

FICTIVE MARRY – skupina pochádza z Košíc. Hudobne kapela kombinuje slovenské texty a viaceré prvky, žánre, pričom vo výsledku by sa tvorba dala zaradiť ako moderný rock/metal.

KAPRIOLA – ženská hard rocková kapela z Ostravy s výraznými prvkami elektronických huslí.

LAUTR – Cesta tam a zase späť. Kapela LAUTR rozhodne nezapadá do mohutnej vlny power metalových elfov a trolov. Ale slogan úplne odpovedá strastiplnej ceste znovuzrodenia jednej kapely alebo ak chcete – jedného hudobného projektu do druhého.

FB Event

Plagát ku festivalu

Tlačová správa