LAMB OF GOD natočili nový klip. Max Cavalera píše nové riffy pre SOULFLY

LAMB OF GOD s novým klipom. Max Cavalera pracuje na novej hudbe. EXODUS sa chystajú do štúdia. CYTOTOXIN a KATALEPSY vydajú nové albumy. DJERV zverejnili novú pieseň po 10. rokoch.

LAMB OF GOD

Kapela LAMB OF GOD vydala pred pár dňami očakávanú albumovú novinku „Lamb of God“ po piatich rokoch. Američania zverejnili aj nový videoklip ku piesni „Gears“.

Max Cavalera pracuje na novej nahrávke. „Píšem nejaké riffy pre ďalší album SOULFLY. Počúvam veľa hudby a práve teraz som inšpirovaný. Komponujem novú hudbu a myslím si, že budúci rok bude nový album SOULFLY,“ prezradil v podcaste Armatura.

Thrash metalisti EXODUS sa v septembri odoberú do nahrávacieho štúdia, kde budú pracovať na nástupcovi ich zatiaľ poslednej nahrávky „Blood In Blood Out“ z roku 2014.

Rádioaktívni death metalisti CYTOTOXIN vydajú 21. augusta prostredníctvom vydavateľstva Unique Leader Records nový album „Nuklearth“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Lupus Aurora“.

Ruskej úderke KATALEPSY vyjde 31. júla prostredníctvom vydavateľstva Unique Leader Records nový album s názvom „Terra Mortuus Est“.

Nórska formácia speváčky Agnette Kjolsrud DJERV vypustila po 10. rokoch do sveta zbrusu novú pieseň „Throne“, ku ktorej kapela pripravila lyric video.