Nový album DEFTONES by mal vyjsť v septembri, EVANESCENCE sa prezentujú novým klipom

DEFTONES dokončili mix nového albumu. EVANESCENCE s novým klipom. PAIN OF SALVATION a Kiko Loureiro (MEGADETH) zverejnili nové skladby. IMPERIAL TRIUMPHANT vydajú nový album. STERCORE zverejnili nový singel.

DEFTONES

Chino Moreno, spevák americkej formácie DEFTONES sa vyjadril v rozhovore pre Herb’s Happy Hour o pokračovateľovi albumu „Gore“ z roku 2016. „Máme nahrávku, ktorú sme dokončili približne pred mesiacom. Už je zmixovaná. Myslím, že vyjsť by mala v septembri. Sme s ňou veľmi spokojní. Pracovali sme na nej s dlhoročným kamarátom a producentom Terrym Dateom, ktorý robil naše prvé tri albumy. Po dlhšom čase sme s ním boli opäť v štúdiu a bolo to super,“ prezradil Chino Moreno.

Američania EVANESCENCE sa k novému singlu „The Game is Over“ rozhodli natočiť aj videoklip. Pieseň sa bude nachádzať na chystanej albumovej novinke „The Bitter Truth“. Tá vyjde v priebehu tohto roka prostredníctvom vydavateľstva BMG.

Švédi PAIN OF SALVATION vypustili do sveta novú skladbu „Accelerator“, podporenú aj obrazovým materiálom. Skladba pochádza z novej štúdiovky „Panther“, ktorej vydanie je naplánované na 28. augusta prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music.

Gitarista Kiko Loureiro (MEGADETH) zverejnil novú skladbu „Overflow“ zo sólovky „Open Source“, ktorá mu vyjde 10. júla.

Domáci deathcoristi STERCORE zverejnili nový singel s názvom „R.I.P.“, ktorý podporili aj videoklipom. Novinku opäť nahrávali v maďarskom No Silence Studios.

Newyorská formácia IMPERIAL TRIUMPHANT vydá 31. júla prostredníctvom Century Media Records novú štúdiovku „Alphaville“. Pod správou si môžete vypočuť ochutnávku v podobe klipovky „City Swine“.