KATAKLYSM a ENSLAVED natočili nové videoklipy. DEEP PUPRLE zverejnili nový song

KATAKLYSM, ENSLAVED, DEEP PURPLE a Greg Puciato zverejnili nové skladby. SPASM nahrávajú nový album.

KATAKLYSM

Death metalisti KATAKLYSM zverejnili novú skladbu „The Killshot“ podporenú aj videoklipom. Spomínaný song pochádza z chystanej dosky „Unconquered“, ktorá vyjde 25. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. „Skladba sa týka pomsty a jej plánovania. Napísal som to ako otvorenú interpretáciu, pretože každý má svoj vlastný príbeh, ktorý k nemu môže pripojiť. Album sa vo všeobecnosti zaoberá bolesťou a prekážkami, ich prekonaním a bojom proti nim a to najmä v dnešnej situácii, načasovanie je správne,“ vyjadril sa v tlačovej správe frontman Maurizio Iacono.

KATAKLYSM – Unconquered

Nórska formácia ENSLAVED sa hlási o slovo s novým singlom „Jettegryta“ z chystanej štúdiovky „Utgard“. Novinka má dátum vydania stanovený na 2. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Veteráni DEEP PURPLE zverejnili novú pieseň „Nothing at All“ z nahrávky „Whoosh!“. V poradí 21. štúdiovka uzrie svetlo sveta 7. augusta vďaka vydavateľstvu earMUSIC.

Greg Puciato (ex-THE DILLINGER ESCAPE PLAN) vypustil do sveta novú skladbu „Do You Need Me to Remind You“ z debutovej sólo nahrávky „Child Soldier: Creator of God“. Tá vyjde 23. októbra prostredníctvom vydavateľstva Federal Prisoner.

Českí porn grinderi SPASM v súčasnosti nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album.