Clayman od IN FLAMES oslávi 20 rokov. Karl Logan (ex-MANOWAR) môže stráviť vo väzení 25 rokov

IN FLAMES vydajú remastrovanú verziu albumu „Clayman“. NAPALM DEATH zverejnili novú skladbu. PRIMAL FEAR a BODY COUNT s novými klipmi. Bývalému gitaristovi MANOWAR hrozí 25 rokov väzenia. STEEL PANTHER pracujú na novom materiáli. Vznikol nový slovenský projekt DWARD.

IN FLAMES

Švédi IN FLAMES sa hlásia s novým videoklipom k nanovo nahratej skladbe „Pinball Map“ z remastrovanej verzie albumu „Clayman“, ktorý slávi 20 rokov od vydania a bude sa volať „Clayman 20th Annivesary Edition“. Album dostal nový artwork. Dokonca boli štyri piesne z neho nahraté na novo. Vynovená verzia tejto nahrávky vyjde 28. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Bývalému gitaristovi kapely MANOWAR Karlovi Loganovi hrozí najmenej 25 rokov za mrežami, po tom, čo sa na súde priznal k sťahovaniu a uchovávaniu detskej pornografie.

Grindcorová úderka NAPALM DEATH zverejnila nový song „Backlash Just Because“ z chystanej dosky „Throes of Joy in the Jaws of Defeatism“. Dátum vydania má stanovený na 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Power metalová formácia PRIMAL FEAR natočila nový videoklip k piesni „Hear Me Calling“ z pred pár dňami vydanej štúdiovky „Metal Commando“.

Rap metalová kapela BODY COUNT má nový animovaný videoklip ku skladbe „Thee Critical Beatdown“ z aktuálnej radovky „Carnivore“.

Glam metalisti STEEL PANTHER využívajú pandemickú situáciu na tvorbu nových skladieb. No namiesto dlhohrajúcej nahrávky by tentokrát chceli prísť s EP, ktoré by vyšlo začiatkom budúceho roka.

Klávesák Edo zo skupiny SIGHISOARA si založil projekt projekt DWARD, v ktorom komponuje všetku hudbu sám. DWARD spoločne s ním tvoria Agares Baphomette (AGARES), ktorý má na starosti growl, čistý spev a texty, a Riddick, ktorý sa taktiež podieľa na textoch a dopovodných vokáloch. DWARD hrajú experimentálny metal a v súčasnosti pracujú na debutovom albume, ktorý sa bude volať „Dark Age“.