Dokument o Ozzym bude mať premiéru v septembri. Nový album AC/DC je nahratý. Bude zimná verzia Gothoomu

Spoznali sme dátum premiéry dokumentu o Ozzy Osbourneovi. Nový album AC/DC je podľa všetkého nahratý. Festival Gothoom oznámil zimnú verziu. ARMORED SAINT vydajú nový album.

Ozzy Osbourne.

Dokument o Ozzy Osbourneovi s názvom „Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne“ bude mať premiéru 7. septembra na stanici A&E. Dvojhodinový dokument sleduje Ozzyho život od chudobného detstva a pobytu vo väzení, až po úlohu frontmana v legendárnej kapele BLACK SABBATH a úspešnú dráhu sólovej kariéry. Súčasťou dokumentu sú rozhovory s jeho rodinou a priateľmi ako Rick Rubin, Ice-T, Marilyn Manson, Rob Zombie či Jonathan Davis. Pod správou si môžete pozrieť krátku ukážku.

Dee Snider (TWISTED SISTER) prezradil, že očakávaný album AC/DC je nahratý, ale kvôli pandémii koronavírusu bolo jeho vydanie odložené. Novinka má byť údajne venovaná gitaristovi Malcolmovi Youngovi, ktorý zomrel v roku 2017. „Nič som nepočul, ale je to AC/DC, nemôže to byť zlé! Znovuzjednotenie kapely pre ešte jeden album. Bude to povznášajúce a srdcervúce zároveň. Pretože nič nejde robiť naveky. Ale toto je to konečné „ešte raz“,“ vyjadril sa Dee Snider pre ABC Audio.

Festival Gothoom prichádza so svojou zimnou verziou. Termín konania bol stanovený na 27. februára 2021. Akcia však bude obmedzená do 500 ľudí. Organizátori čoskoro zverejnia aj miesto konania a prvé účinkujúce kapely.

Banner ku zimnej edícii Gothoomu

Kapela ARMORED SAINT oznámila, že v októbri jej prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records vyjde nový a zatiaľ nepomenovaný album.