MANOWAR píšu nové skladby a pripravujú sa na 40. výročie. Ďalší album SÓLSTAFIR bude v novembri

MANOWAR chystajú nové EP a živák. SÓLSTAFIR vydajú nový album. U.D.O. a PAIN OF SALVATION s novými klipmi. BATUSHKA vydá nové EP. URIAH HEEP sa chystajú do štúdia. David Ellefson zverejnil novú cover skladbu. Rafal Piotrowski (DECAPITATED) má nový projekt.

MANOWAR. Zdroj: blabbermouth.net

Kapela MANOWAR pracuje na viacerých projektoch. „Momentálne dokončujeme DVD/Blu-ray z našej prvej šou v Mexiku, s úžasnou 8K video produkciou. Taktiež sme v štúdiu a nahrávame nové skladby pre ďalšie EP „The Final Battle II“ a pripravujeme masívnu produkciu pre naše 40. výročie, ktoré začne na jar 2021,“ vyjadril sa basgitarista Joey DeMaio pre The Metal Circus.

Islandskí náladotvorcovia SÓLSTAFIR oznámili, že 6. novembra im prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist vyjde nový album „Endless Twilight of Codependent Love“. Nižšie nájdete aj teaser.

Nemci U.D.O. majú nový videoklip ku skladbe „Pandemonium“ z aktuálneho albumu „We Are One“, ktorý nahrali s orchestrom nemeckých ozbrojených síl Das Musikkorps der Bundeswehr.

Švédska formácia PAIN OF SALVATION natočila nový videoklip k piesni „Restless Boy“ z chystanej nahrávky „Panther“. Tá vyjde 28. augusta prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music.

Projekt BATUSHKA (verzia Bartłomieja Krysiuka) vydá 7. augusta prostredníctvom vydavateľstva Witching Hour Productions nové, päťskladbové EP „Raskol“. Ukážku v podobe skladby „Irmos IV“ nájdete pod správou.

Veteráni URIAH HEEP by sa mali vo februári budúceho roka presunúť do nahrávacieho štúdia a zaznamenať nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „Living the Dream“.

David Ellefson zverejnil cover skladbu „Wasted“ od DEF LEPPARD zo sólovky „No Cover“, ktorá mu vyjde 2. októbra prostredníctvom vydavateľstva Combat Records.

LUCY BURNS je názov nového projektu Rafala Piotrowskeho (DECAPITATED) a jeho kamaráta Mr. G, ktorý sa venuje elektronickej hudbe. Ich cieľom je čo najviac experimentovať s hudobnými žánrami. Prvý singel „Ocooltica“ zverejnia 7. augusta. Zatiaľ sa naň navnaďte.