RENAISSENSE pokrstia v závere augusta druhú štúdiovku

Krstným otcom Rožňavčanov bude známy multiinštrumentalista. Krstiť sa bude vo vonkajších priestoroch klubu.

RENAISSENSE (Sk – Rožňava) – progressive metal

Sobota 29.8.2020, Rožňava – Rakwa Music Club

RENAISSENSE

Známa rožňavská formácia RENAISSENSE pokrstí svoje v poradí druhé CD s názvom „Past In Devotion“. Krst mal prebehnúť už v apríli, plány však skrížili neočakávané udalosti súvisiace s pandémiou. Kapela však neľahla popolom, opäť vzkriesila svoje zámery a stanovila nový termín aj miesto krstu.

„Akcia aj samotný krst sa bude niesť v duchu vzkriesenia. Fénix je vták z gréckej mytológie. Symbol našej kapely. Predstavuje znovuzrodenie. Prináša niečo nové. Predstavíme vám náš nový, v poradí druhý album. 29. augusta o 20:00 môžete aj vy byť súčasťou jeho krstu vo vonkajšom areáli podniku Rakwa Music Club,“ informoval frontman kapely Marko Hundža.

„Prichystali sme si pre vás akciu plnú skvelej hudby. Album nám príde pokrstiť výborný multiinštrumentalista z kapely PERSONA GRATA – Peter Luha. Odohrá koncert, ktorý ulahodí každému hudobnému fajnšmekrovi. Máte sa na čo tešiť,“ doplnil gitarista Ľubo Sentpetery.

„Naše 5-ročné snaženie sme sa rozhodli spečatiť krstom v našom rodnom meste Rožňava a všetkých vás pozývame osláviť s nami tento pre nás výnimočný moment,“ dodal bubeník Ladislav Majernyík.