METALLICA zverejnila ochutnávku z S&M 2. Novými skladbami sa pochválili GOJIRA a SÓLSTAFIR

METALLICA zverejnila ukážku z nového živáku. GOJIRA a SÓLSTAFIR zas nové skladby. OBITUARY pracujú na nových skladbách. ANAAL NATHRAKH vydajú nový album. HALESTORM s novým klipom.

METALLICA

Legendárna METALLICA zverejnila ukážku z chystaného živáku „Metallica and San Francisco Symphony: S&M²“ v podobe piesne „Moth Into Flame“. Spomínaný živák, ktorý bol premietaný aj v kinách po celom svete, vyjde 28. augusta. Pokračovanie S&M ponúkne záznam z dvoch koncertov so symfonickým orchestrom mesta San Francisco z arény Chase Center.

Kapela GOJIRA vypustila do sveta nový singel s názvom „Another World“ a podporila ho aj animovaným videoklipom.

Islandská formácia SÓLSTAFIR zverejnila novú pieseň „Akkeri“ z chystanej nahrávky „Endless Twilight of Codependent Love“. Tá má dátum vydania stanovený na 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Death metaloví veteráni OBITUARY sa od začiatku pandémie nestretávajú a na diaľku pracujú na nových skladbách. Bubeník Donald Tardy taktiež pracuje na nových veciach pre projekt TARDY BROTHERS.

Britskí šialenci ANAAL NATHRAKH vydajú 2. októbra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový album „Endarkenment“. Nižšie si môžete vypočuť titulnú skladbu.

Kapela HALESTORM nahrala nový videoklip k piesni „Break In“ s hosťujúcou Amy Lee (EVANESCENCE). Skladba pochádza z nahrávky „Halestorm Reimagined“, ktorá vyjde 14. augusta a obsahuje prerobené staršie skladby plus cover „I Will Always Love You“ od Dolly Parton.