MANOWAR teasujú nové DVD, Devin Townsend chystá dokument o svojom európskom turné

MANOWAR teasujú nový živák. DEVIN TOWNSEND vydá dokument o svojom európskom turné. Domáce kapely BESNA a CONCUSA zas nové split nahrávky.

MANOWAR. Zdroj: blabbermouth.net

Kapela MANOWAR zverejnila teaser na chystaný živák (Blu-ray/DVD) s názvom „The Final Battle“. Materiál sa natáčal v marci tohto roka, na ich prvom koncerte v Mexiku v rámci festivalu Hell & Heaven Metal Fest.

Kanadský hudobník DEVIN TOWNSEND vydá 23. októbra dokument „Order of Magnitude – Empath Live Volume 1“. Ten zachytáva jeho európske turné z roku 2019. Materiál bol zaznamenaný v Londýne v decembri 2019, v predposlednú noc turné na podporu albumu „Empath“.

Domácim post-black metalistom BESNA vyjde 12. septembra prostredníctvom vydavateľstva Wolfmond Production nové, štvorskladbové splitko s nemeckou formáciou ABYSS.

Aj ďalší zástupcovia domácej scény, crust/punková smečka CONCUSSA a úderka SYSTEMIC DAMAGE, mixujúca grind s crustom, chystajú novú split nahrávku. O vydanie sa postará české vydavateľstvo Ultima Ratio. Na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť skladbu od CONCUSSA s názvom „Oheň“.