BEHEMOTH budú streamovať koncert v kostole na utajenom mieste, CARCASS vydajú EP

BEHEMOTH chystajú špeciálny stream. CARCASS vydajú nové EP. NAPALM DEATH a DEFTONES zverejnili nové skladby. APOCALYPTICA s novým singlom.

BEHEMOTH

Poliaci BEHEMOTH oznámili na 5. septembra o 19:00 špeciálny stream „In Absentia Dei“, ktorý sa bude vysielať z kostola na utajenom mieste v 4K kvalite a divákom umožní 8 pohľadov kamery. Hosťami Poliakov budú mysteriózni avantgardisti IMPERIAL TRIUMPHANT, ktorých set bude pochádzať z klubu The Slipper Room v New Yorku. Pre viac informácii navštívte stránku behemoth.live.

Kapela CARCASS mala začiatkom augusta vydať nový album „Torn Arteries“, no kvôli pandémii koronavírusu sa tak neudialo. Teraz prišla z ich tábora informácia, že 30. októbra im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde štvorskladbové EP „Despicable“. Pod správou si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „The Living Dead at the Manchester Morgue“.

Grindcoristi NAPALM DEATH zverejnili nový song „Amoral“ podporený aj videoklipom. Spomínaná skladba pochádza z chystanej štúdiovky „Throes of Joy in the Jaws of Defeatism“. Tá vyjde 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Americká formácia DEFTONES vypustila do sveta videoklip k novej skladbe „Ohms“ z rovnomennej radovky, ktorá vyjde 25. septembra prostredníctvom vydavateľstva Reprise Records.

APOCALYPTICA zverejnila nový singel s názvom „Talk to Me“ s hosťujúcou Lzzy Hale (HALESTORM).