CRADLE OF FILTH dokončili nahrávanie nového albumu. Čerstvé správy hlásia MASTODON či FEAR FACTORY

CRADLE OF FILTH dokončili nahrávanie nového albumu. MASTODON s novým klipom. FEAR FACTORY spustili pre nový album crowdfundingovú kampaň. DARK TRANQUILLITY a DISTURBED zverejnili nové skladby.

CRADLE OF FILTH

Britskí upíri CRADLE OF FILTH dokončili nahrávanie nového a zatiaľ nepomenovaného albumu. „Práve sme skončili s nahrávaním albumu a úprimne povedané, robili sme to dosť dlho. Mali sme šťastie, že Marthus začal robiť na bicích ešte tesne pred lockdownom. Mali sme čas prehodnotiť piesne, doplniť veci a vyskúšať rôzne nápady. Pravdepodobne sme prekročili rozpočet, ale nás to nezaujíma, pretože to bude najlepšie znejúca nahrávka, akú sme kedy urobili, a pravdepodobne aj najlepšie napísaná,“ vyjadril sa frontman Dani Filth v rozhovore pre Knotfest.com.

Američania MASTODON majú nový videoklip k piesni „Fallen Torches“ z pred pár dňami vydanej kolekcie raritiek „Medium Rarities“.

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY spustila crowdfundingovú kampaň pre dokončenie dlho očakávaného nového albumu. Tá je zároveň prvou verejnou aktivitou kapely od amerického turné v roku 2016. „Právne záležitosti ohľadom názvu FEAR FACTORY sa skončili a kapela je schopná pokračovať. Dosiahnutie konečného výsledku však spôsobilo finančné bremeno a čelíme neistej budúcnosti, takže potrebujeme vašu pomoc pri reštartovaní stroja FEAR FACTORY, pretože na dokončenie albumu sme prekročili limit požičiavania peňazí od našej nahrávacej spoločnosti,“ uvádzajú v oficiálnom stanovisku. Nový album by mal vyjsť v budúcom roku prostredníctvom vydavateľsva Nuclear Blast Entertainment. Kapelu môžete podporiť prostrednéctvom TOHTO ODKAZU.

Švédi DARK TRANQUILLITY zverejnili novú skladbu s názvom „Phantom Days“ z chystanej štúdiovky „Moment“. Tá vyjde 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Kapela DISTURBED vypustila do sveta novú cover skladbu „If I Ever Lose My Faith in You“, ktorá je pôvodne od Stinga. Celé snaženie podporila aj obrazovým materiálom.