Novinkový blok na úvod týždňa: Ozzy Osbourne, CARCASS, AMARANTHE, DEFTONES a ďalší

OZZY OSBOURNE s novým klipom. DEFTONES, CARCASS, BENEDICTION a AMARANTHE zverejnili nové skladby. SODOM prezradili dátum vydania nového albumu. Novinky aj od HEATHEN a HJELVIK.

Ozzy Osbourne.

OZZY OSBOURNE vypustil do sveta nový animovaný klip k piesni „Crazy Train“. Stalo sa tak pri príležitosti 40. výročia od vydania jeho debutového sólo albumu „Blizzard of Ozz“. Na jeho YouTube kanáli taktiež sprístupnili (na 7 dní) dokument „Ozzy Osbourne – 30 Years After the Blizzard“ z roku 2011.

Britská formácia CARCASS sa hlási o slovo s novou skladbou „The Long and Winding Bier Road“ z EP „Despicable“, ktoré uzrie svetlo sveta 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapela AMARANTHE natočila nový videoklip k piesni „Archangel“ z chystanej nahrávky „Manifest“. Tá vyjde 2. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Američania DEFTONES nahrali nový obrazový materiál ku skladbe „Genesis“ z albumu „Ohms“. Ten vychádza 25. septembra prostredníctvom vydavateľstva Reprise Records.

Thrasheri SODOM prezradili, že ich nový album s názvom „Genesis XIX“ vyjde 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer. Novinka ponúkne 12 skladieb.

Death metalisti BENEDICTION zverejnili videoklip k novému songu „Stormcrow“ z albumu „Scriptures“. Štúdiová novinka má dátum vydania stanovený na 16. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kalifornskí veteráni HEATHEN predstavili videoklip k piesni „Sun in My Hand“ z čerstvo vydanej štúdiovky „Empire of the Blind“.

Projekt HJELVIK, ktorého ústrednou postavou je Erlend Hjelvik (ex-KVELERTAK), zverejnil novú skladbu „North Tsar“ podporenú aj videoklipom. Pieseň pochádza z debutového albumu „Welcome to Hel“, ktorý vyjde 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.