Ozzy Osbourne pracuje na ďalšom albume! Novinky aj od DREAM THEATER, MARILYN MANSON a ďalších

OZZY OSBOURNE pracuje na novom albume. MARILYN MANSON, KATAKLYSM a BELPHEGOR s novými klipmi. DREAM THEATER vydajú nový živák. Novinky hlásia aj DEVILDRIVER, SODOM, MY DYING BRIDE, MR. BUNGLE a REALMS OF CHAOS.

Ozzy Osbourne.

Legendárny OZZY OSBOURNE prezradil, že s producentom Andrewom Wattom začal pracovať na ďalšom albume. „Je to vec, ktorá ma ráno zodvihne z postele. Práca na poslednom albume mi zachránila život. Je to lepšie ako sedieť celý deň na zadku a čakať kým tá posraná pandémia skončí. Máš všetok čas na svete urobiť čo najlepšiu nahrávku,“ vyjadril sa pre Radio.com. Niečo naznačuje aj nižšie priložené video zo štúdia.

Prog metalovým majstrom DREAM THEATER vyjde 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music nový živák (CD/DVD/Blu-ray) s názvom „Distant Memories – Live in London“. Materiál sa nahrával 22. februára 2020 počas vypredaného koncertu v londýnskom Apollo Theatre. Ten sa konal v rámci turné k aktuálnemu albumu „Distance Over Time“ a zároveň si na ňom pripomenuli aj 20. výročie od vydania koncepčného albumu „Metropolis Part 2 – Scenes from a Memory“. Pod správou nájdete ukážku v podobe skladby „Pale Blue Dot“.

MARILYN MANSON zverejnil nový videoklip k piesni „Don´t Chase the Dead“, v ktorom hrá hviezda seriálu The Walking Dead, herec Norman Reedus. Pieseň pochádza z jeho aktuálnej štúdiovky „We Are Chaos“.

Death metalisti KATAKLYSM nahrali nový videoklip ku skladbe „Cut Me Down“ s hosťujúcim Tuomasom Saukkonenom (WOLFHEART). Skladba sa nachádza na nedávno vydanej štúdiovke „Unconquered“.

Rakúski neznabohovia BELPHEGOR natočili nový obrazový materiál k songu „Necrodaemon Terrorsathan“ z rovnomennej dosky z roku 2000, ktorá opäť vychádza 6. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapela DEVILDRIVER má vonku novú skladbu „Wishing“ z chystanej nahrávky „Dealing with Demons I“. Tá vyjde 9. októbra prostredníctom vydavateľstva Napalm Records.

Thrasheri SODOM sa hlásia o slovo s novou skladbou „Sodom & Gomorrah“ z albumu „Genesis XIX“. Štúdiová novinka uzrie svetlo sveta 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer.

Doom metalisti MY DYING BRIDE vydajú 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records trojskladbové EP „Macabre Cabaret“. Ako ochutnávka z neho poslúži pieseň „A Secret Kiss“.

Hviezdne obsadená kapela MR. BUNGLE zverejnila novú skladbu „Eracist“ podporenú aj obrazovým materiálom. Nájdete ju na chystanej radovke „The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo“, ktorá vyjde 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva Ipecac Recordings.

Banskobystrickým death metalistom REALMS OF CHAOS vyjde 13. novembra (v digitálnej forme už 25. októbra) debutový album „The Seed“. O vydanie sa postará švédske vydavateľstvo Downfall Records. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Pain Eternal“.