Burton C. Bell opustil toxické prostredie FEAR FACTORY. Bývalí členovia ACCEPT opäť spolu

Burton C. Bell už nie je členom FEAR FACTORY. Bývalí členovia ACCEPT spojili sily. DECAPITATED s novou zmluvou u Nuclear Blast Records. Myles Kennedy dokončil druhú sólovku. DEMONIC-EYED vypustili do sveta nové lyric video.

Dino Cazares a Burton C. Bell

Burton C. Bell sa rozhodol opustiť americkú kapelu FEAR FACTORY. Momentálne tak v skupine pôsobia iba gitarista Dino Cazares a bubeník Mike Heller. „Považujem sa za súkromnú osobu a tak si osobné záležitosti nechávam pre seba a svojich blízkych. Svoje vyhlásenia vydávam s premysleným zámerom a nikdy sa neodchyľujem od pravdy, aj napriek neustálej sérii neúprimných vyhlásení a obvinení od minulých a aj súčasných členov kapely. Rozhodol som sa nebyť súčasťou tejto toxickej drámy. Uplynulé roky boli trýznivé. Ako priamy dôsledok ich chamtivosti ma traja členovia viedli nespravodlivým súdnym systémom, ktorý ma finančne ochromil a nakoniec sa zmocnili môjho hlavného živobytia. Nikdy však nezoberú 30-ročné dedičstvo, ako bijúce srdce stroja, ktoré si žiadny člen nemôže nárokovať, či už minulý alebo súčasný. Takže som dospel k poznaniu, že sa nemôžem spojiť s niekým, komu nedôverujem alebo si ho nevážim. Preto oznamujem mojim fanúšikom odchod z kapely FEAR FACTORY, aby som všetku svoju energiu a pozornosť zameral na pokračujúci úspech ASCENSION OF THE WATCHERS,“ uviedol na svojich webových stránkach. O tom, že Burton končí v kapele sa Dino Cazares dozvedel len zo sociálnych sietí. „Naozaj sa nechcem pustiť do jeho vyhlásenia, pretože je v ňom veľa nezmyslov. Všimol som si, že nepreberá zodpovednosť za všetky všetky právne rozhodnutia. Ak chce niekto vedieť pravdu, vygooglite si ju. Všetko je tam,“ prezradil Dino Cazares, dnes už jediný vlastník názvu FEAR FACTORY.

Bývalí členovia legendárnej skupiny ACCEPT spojili sily a nahrali spoločne pieseň „Where the Angels Fly“. Udo Dirkschneider, Peter Baltes, Stefan Kaufmann sa nazvali THE OLD GANG. Bývalým členom ACCEPT pomohol na bicie Udov syn Sven a speváčka Manuela Markewitz.

Poľskí death metalisti DECAPITATED podpísali vynovenú zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records, čo taktiež predznamenáva príchod novej muziky.

Myles Kennedy (ALTER BRIDGE) dokončil po siedmich mesiacoch písania a nahrávania druhý sólový album. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe.

Zvolenčania DEMONIC-EYED vypustili do sveta nové lyric video ku piesni „Rojava ’19“, ktorá pojednáva o vojne v Kurdistane. Tento song fanúšikovia nájdu na aktuálnom albume „2“ (recenzia TU).