KORN a JINJER nahrali nové videoklipy. KAMELOT začnú nahrávať ďalší štúdiový album

KORN a JINJER s novými klipmi. KAMELOT sa pripravujú na nahrávanie. Zmena v zostave FIVE FINGER DEATH PUNCH. AZARATH zverejnili novú skladbu. Dee Snider pracuje na ďalšej sólovke.

KORN

Americká kapela KORN sa hlási o slovo s novým obrazovým materiálom k songu „Finally Free“ pochádzajúceho z aktuálnej dosky „The Nothing“. Kapela sa pre tento videoklip spojila s online videohrou World of Tanks Blitz. „Myslím si, že medzi rockom a videohrami existuje súvislosť, pretože hry sú intenzívne a rock´n roll taktiež. Zdá sa, že vždy išli ruka v ruke,“ vyjadril sa v tlačovej správe frontman Jonathan Davis.

Ukrajinci JINJER natočili nový videoklip ku skladbe „The Prophecy“ zo stále aktuálneho albumu „Macro“.

Melodici KAMELOT sa pripravujú na vstup do nahrávacieho štúdia. Post producenta bude opäť zastávať Sascha Paeth. Nástupca zatiaľ poslednej radovky „The Shadow Theory“ by mal vyjsť v polovici budúceho roka.

Dee Snider (TWISTED SISTER) prezradil, že aktuálne pracuje na ďalšej sólovej nahrávke. Úlohy producenta sa opäť zhostí Jamey Jasta (HATEBREED), ktorý všetky nápady prefiltruje a určí, aké skladby sa nahrajú.

Americká formácia FIVE FINGER DEATH PUNCH prezradila, že s gitaristom Jasonom Hookom sa rozlúčila už vo februári tohto roka kvôli zdravotným problémom. Teraz prišlo oficiálne oznámenie, že ho nahradil Andy James. „Pokiaľ ide o dôvod prečo odchádzam, neexistuje iba jeden. Bol som v kapelách celý život a mám pocit, že som spravil všetko dobré, čo som mohol. Je čas odovzdať štafetu a prejsť k novým výzvam,“ vyjadril sa Hook v tlačovej správe.

Death/black metalisti AZARATH zverejnili novú skladbu „Sancta Dei Meretrix“ z chystanej dosky „Saint Desecration“. Tá vychádza 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva Agonia Records.