MINISTRY vyzývajú ľudí, aby vstali a volili. FEAR FACTORY znovu vydajú starší album

MINISTRY a WARDRUNA s novými klipmi. FEAR FACTORY vydajú nanovo album „The Industrialist“. Chystajú SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS nový album? ROSA NOCTURNA pripravujú štvrtú štúdiovku.

MINISTRY

Industrial metalová kapela MINISTRY reaguje na blížiace sa prezidentské voľby v USA novým videoklipom k songu „Git Up, Get Out ‚n Vote“ z albumu „Relapse“ vydaného v roku 2012.

Bubeník Mike Heller prezradil, že FEAR FACTORY znovu vydajú (v digitálnej forme) album „The Industrialist“ z roku 2012. Tentokrát však dostane reálne bicie, ktoré sám nahrá.

Projekt WARDRUNA sa hlási o pozornosť s novým videoklipom k piesni „Kvitravn (White Raven)“ pochádzajúcej z rovnomennej štúdiovky. Tá má dátum vydania stanovený na 22. januára prostredníctvom vydavateľstva Columbia Records.

Basgitarista Todd Kerns prezradil na svojom Instagramovom profile, že v roku 2021 by mal vyjsť nový album kapely SLASH feat. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS. Po čase však túto informáciu zmazal, tak uvidíme.

Česká kapela ROSA NOCTURNA vydá 11.11.2020 už štvrtý štúdiový album, ktorý nazvala „Andělé a bestie“. Nový album podporila aj videoklipom, ktorý nahrala na skladbu „Světlonoš“.